I et forsøg på at komme hvidvaskning til livs, vil EU have bookmakerne til at stramme op på deres krav til brugere. Læs alle ugens bettingnyheder.

EU vil gerne minimere terrororganisationer og andre kriminelle organisations muligheder for at hvidvaske penge i lovlige virksomheder i deres medlemslande.

Derfor har de rettet sigtet mod bookmakerne, som de mener, skal stramme op i deres regelsæt, for at gøre livet sværere for disse organisationer. Et af de tiltag, som det menes, at EU vil kræve, er ID-tjek af kunder, der spiller for meget end 2.000 euro.

EU har tidligere advaret bookmakerne, men vil nu igen gøre et forsøg på at få dem til at stramme op.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 30

24/7 Gambling apps bliver tilladt i Google Play

Efter syv års forbud vil Google nu åbne op for at gambling apps kan findes i Google Play. I første omgang rulles ændringen ud i Storbritannien, Frankrig og Irland, men bliver det en succes, vil det muligvis udvides til andre lande også. Tilladelsen giver Android-brugere bedre muligheder for at gamble via mobilen.

Læs mere (betalingsside)

25/7 Regulering på tysk marked skal moderniseres

Står det til den tyske advokat Martin Arendts, så trænger regulering på det tyske gambling marked til at blive moderniseret. Flere steder i Europa stilles der større krav til bookmakernes sikkerhed og procedurer, men i Tyskland har man ventet i flere år på at få fornyet regulativerne på området. Arendts kritiserer den manglende fornyelse og mener, det i sidste ende kan koste dyrt for bookmakerne.

Læs mere

26/7 888sport* forlænger aftale med Kambi

Bookmakeren 888sport* har forlænget deres aftale med deres leverandør af deres sportsbetting-platform, svenske Kambi, så den gælder i fremtiden også. Kambi, der lige har annonceret regnskab for andet kvartal med en vækst på 3 procent sammenlignet med samme periode i 2016, har været leverandør for 888sport* siden maj 2013. Længden af aftalen er ikke blevet offentliggjort.

Læs mere (betalingsside)

26/7 Uruguay overvejer international iGaming-forbud

Den uruguayanske regering rygtes at overveje et forbud mod internationale iGaming-operatører i landet, som vil forbyde bookmakere og casino-udbydere for at henvende sig til landets befolkning. På nuværende tidspunkt er det forbudt at benytte sig af udenlandske udbydere, da Uruguay har et statsejet monopol. Der har dog tidligere været forsøg på at liberalisere lovgivningen uden held og støtte.

Læs mere

26/7 Kindred øger omsætningen med 32 procent

Ejerne af Unibet* og 32Red oplever stor fremgang i 2017. De har netop offentliggjort regnskabstal fra årets første 6 måneder, og her er omsætningen steget med 32 procent i forhold til samme periode sidste år. Den største bidrager til omsætningen er den mobile platform, der står for hele 73 procent af omsætningen.

Læs mere

28/7 Stor vækst på det spanske online gambling-marked

Den spanske pendant til danske Spillemyndigheden har offentliggjort tallene for omsætningen på online gambling-markedet for andet kvartal af 2017. Her har markedet oplevet en vækst på hele 22,6 procent sammenlignet med samme kvartal sidste år, hvilket betød at omsætningen hos licenserede udbydere tegnede sig på 121,3 mio. €. Af disse udgjorde sports betting-markedet 60,1 mio € af omsætningen, hvilket er en vækst på 12,3 procent sammenlignet med sidste år men et fald på knap 15 procent sammenlignet med første kvartal.

Læs mere

28/7 Joey Bartons betting-karantæne reduceres med fem måneder

Efter en appel er den engelske fodboldspiller Joey Bartons karantæne blevet reduceret med fem månder, så den nu udløber 1. juni 2018. Den oprindelige karantæne, som Barton fik for at have bettet på 1260 kampe, udløb 25. oktober 2018. Karantænen betyder, at Barton ikke må deltage i kampe som følge af sanktionen.

Læs mere