Den virtuelle assistent, Amazon Alexa, vil fremover kunne bruges til at få kamp- og nyhedsopdateringer fra de 20 Premier League-klubber, ligesom det vil være muligt at få bettingtips fra eksperter. Læs ugens bettingnyheder.

En virkelighed, hvor det med stemmen er muligt at placere et væddemål, mens man står i køkkenet og skræller kartofler, er rykket et skridt tættere på. Firmaet Independent Content Services har op til den nye sæson af Premier League lanceret ClubCall, som gennem den virtuelle assistent, Amazon Alexa, giver brugerne team news, liveopdateringer på kampe og spilforslag fra eksperter.

ICS tilbyder sit produkt som white-label, så medier og bookmakere selv kan forme og udsende deres eget indhold til deres brugere. ClubCall vil være tilgængelig på 65 forskellige sprog.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 32

6/8 Dafabet slår rekord i Skotland

Bookmakeren Dafabet har forlænget deres trøjesponsorat med de skotske mestre fra Celtic. Aftalen løb i forvejen i to år, men den er nu forlænget med yderligere fem år, så den løber til sæsonen 2024/25. Den forlængede aftale er det største trøjesponsorat nogensinde i skotsk fodbold.
Læs mere (betalingsside)

7/8 Interpol og IOC samarbejder mod korruption

Det internationale politi, Interpol, har fornyet deres aftale med den international olympiske komité, IOC, så de indtil 2021 skal kæmpe sammen mod korruption. Med aftalen forpligter parterne sig til at træne og uddanne instanser i sportsbranchen til bedre at opfange signaler på korruption og samtidig bistå med opklaringen af eventuelle sager.
Læs mere

7/8 Unibet* bliver første bettingpartner inden for skak

Til november dyster verdens bedste skakspillere til VM i London, og til denne turnering vil bookmakeren Unibet* være meget synlige. Unibet* er blevet de første officielle bettingpartnere ved skak, og de vil dermed levere digital materiale til mere end 600 millioner skakinteresserede på verdensplan. Unibet* får eneret på bl.a. digital markedsføring til turneringen og vil lade deres spillere vælge mellem mange markeder på kampene.
Læs mere (betalingsside)

9/8 Ladbrokes får licens midlertidigt suspenderet i Belgien

Bookmakeren vil d. 3. september have sin licens suspenderet i Belgien. Denne lidt specielle sanktion kommer på baggrund af, at Ladbrokes gennem længere tid ulovligt har tilbudt virtuelle bets trods advarsler fra spillemyndighederne. D. 3. september vil det derfor hverken være muligt for de belgiske kunder at tilgå Ladbrokes' hjemmeside eller spille i de fysiske butikker.
Læs mere (betalingsside)

10/8 NHL går i NBAs fodspor og tibyder data til højestbydende

NBA lavede for nylig en aftale med MGM, så basketforbundet for et relativt lille beløb leverer data til operatøren. Det amerikanske ishockeyforbund, NHL, tilbyder nu på lignende vis at forhandle med operatører om sine data og vil sælge til den operatør, der hiver flest penge op ad lommen.
Læs mere

13/8 Hviderusland legaliserer onlinespil

Hvideruslands præsident, Alexander Lukashenko, har underskrevet en lov, der gør det muligt at tilbyde spil og casino online. Operatører skal dog acceptere at blive kigget grundigt over skulderen af den hviderussiske stat.
Læs mere