56 personer er blevet arresteret i forbindelse med illegal betting i Kina og Vietnam. Læs mere om det og ugens øvrige bettingnyheder i denne artikel.

Det asiatiske marked er berygtet for store mængder illegale bettingaktiviteter, og under VM-slutrunden er det også lykkedes autoriteterne at arrestere 56 personer, der er forbundet til illegal betting.

46 af dem blev arresteret i Beijing i Kina. De var forbundet til en illegal bettingoperation, der menes at have omsat for 48 millioner dollars på VM-slutrunden.

I Vietnam fik man fat i 10 personer. Det var den fjerde razzia i landet under VM-slutrunden, og generelt har indsatsen været skærpet under hele slutrunden.

Det anslås, at det kinesiske marked vil have omsat for omkring 10 milliarder dollars i løbet af VM-slutrunden. Herudover kommer alt det, der sker på det illegale marked. 

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 28

10/7 Britiske bankkunder kan blokere gamblingrelaterede transaktioner

For at forhindre ludomani blandt sine kunder vil engelske banker nu give deres kunder mulighed for at blokere alle transaktioner relateret til gambling. Det er bankerne Monzo og Starling, der via deres mobile netbank vil kunne spærre kundens kreditkort, når der forsøges at indsætte penge hos virksomheder relateret til gambling.
Læs mere

10/7 Sportradar vurderes at have en markedsværdi på 1,8 milliarder pund

Efter der er kommet rygter om nye investorer i datavirksomheden Sportradar  er deres markedsværdi nu vurderet til at lyde på hele 1,8 milliarder pund. De nye investorer skulle være den canadiske investeringsfond CPPIB samt Silicon Valley virksomheden TCV. Det forlyder, at de endelige aftaler vil blive lavet i løbet af årets sidste kvartal.
Læs mere (betalingsside)

10/7 Bet-at-home får stor bøde for at henvende sig til hollandske kunder

Den tyske bettingvirksomhed Bet-at-home har fået en bøde på 410.000 euro af den hollandske spillemyndighed for brud på flere af deres regler. En af de væsentligste årsager er, at bookmakeren har henvendt sig til hollandske kunder ved at lade hollandske ip-adresser besøge siden, at have en hollandsk version af deres website samt for at lave markedsføring med det hollandske flag inkorporeret.
Læs mere

10/7 UKGC offentliggør rapport med fokus på virkningerne af betting

Den britiske spillemyndighed UKGC har lavet og offentliggjort en rapport, der viser, hvilken effekt gambling har på samfundet. Rapporten kommer ind på både samfundsøkonomiske og sundhedsrelaterede effekter af gambling, og den er lavet i et forsøg på bedre at kunne forstå og forebygge de problemer, gambling kan medføre.
Læs mere

11/7 PaddyPower Betfair* og FanDuel bliver de største i USA inden for online sport

Virksomhederne PaddyPower Betfair* og FanDuel har gennemført en sammenslutning af deres amerikanske afdelinger, hvilket nu gør dem til den største udbyder i landet inden for online sport. Den nye fusion indeholder brandsene FanDuel, TVG Network, Betfair* Casino og DRAFT, og de vil operere i 45 stater med en årlig omsætning på 265 millioner dollars.
Læs mere

11/7 Stars Group gennemfører opkøb af Sky Betting & Gaming

Det tidligere udmeldte opkøb af Sky Betting & Gaming er nu en realitet for Stars Group. Der spekuleres i, at opkøbet er op mod 4,7 milliarder dollars værd, og det er blandt andet finansieret via den aktieemission, Stars Group tidligere udført med et resultat på 622 millioner dollars til følge.
Læs mere

11/7 Sportsbet går i navnekrig med Sportingbet

Den australske afdeling af PaddyPower Betfair*, Sportsbet, har sagsøgt bookmakeren Sportingbet for at bryde loven med deres varemærke. Sportingbet hører under CrownBet og er deres forsøg på at rebrande sig i Australien.
Læs mere 

11/7 Fodbold-VM slår alle rekorder i Kina

Selvom Kina ikke deltager i årets fodbold-VM, så bruger kineserne alligevel enorme summer på betting på slutrunden. China Sports Lottery Management Centre fortæller, at der de første 3 uger er spillet for 4,3 milliarder dollars på turneringen, og det estimeres, at det samlede tal vil nå op på 10 milliarder dollars - fire gange så meget som ved slutrunden for 4 år siden.
Læs mere

11/7 Fulham får Dafabet sponsor forud for PL-retur

Den engelske fodboldklub Fulham har indgået en 2-årig aftale med bookmakeren Dafabet forud for deres tilbagekomst til den bedste engelske række, Premier League. Dafabet bliver dermed trøjesponsor for Fulham i den kommende sæson, ligesom de også er det for klubbens kvindehold.
Læs mere

11/7 Betway forlænger aftale med AS Roma

Bookmakeren Betway har forlænget deres sponsoraftale med den italienske fodboldklub AS Roma, så den løber til og med sæsonen 2020/21. Med sponsoraftalen vil Betway være at finde på holdets træningstøj, ligesom de vil få større muligheder for at reklamere i klubben.
Læs mere

12/7 Flere mistænksomme spillemønstre blandt lavtrangerede fodboldkampe

Perform Group har sammen med Starlizard og TXODDS lavet en stor undersøgelse angående mistænksomme spillemønstre i 2017. Rapporten er baseret på 54.757 fodboldkampe fordelt på 500 ligaer i 90 lande, og den viser, at der opleves mistænksomme spillemønstre i 0,73% af disse kampe. Interessant er det dog, at 1,2% af venskabskampe og 9% af ungdomskampe i de nationale ligaer har indeholdt mistænkelige spillemønstre. Blandt de bedste ligaer var der ikke registreret et eneste tilfælde.
Læs mere

12/7 Førsterundekamp i Wimbledon mistænkes for matchfixing

Bookmakeren Pinnacle Sports har markeret en af dette års førsterundekampe i Wimbledon som mistænkelig på grund af spillemønstret op til kampstart. Det var doublekampen mellem Marrero/Verdasco og Sousa/Mayer, der har tiltrukket opmærksomhed, da flere konti, der tidligere har været involveret i mistænkelige bettingmønstre, foretog indsatser på kampen tæt på kampstart. Pinnacle har rapporteret deres mistanke til ATP.
Læs mere

12/7 Engelske bookmakere sparer 150 mio. pund på engelsk VM-exit

Hele den engelske nation var slemt skuffede efter det engelske exit i VM-semifinalen mod Kroatien. Men blandt bookmakerne i landet har der været lettelsens suk, da de ellers stod til at tabe op mod 150 millioner pund, hvis det var lykkedes England at besejre Kroatien og løfte trofæet på søndag.
Læs mere

13/7 Betway: Roma-aftale bryder ikke ny lov

Tidligere på ugen indgik Betway en aftale med Roma. Det sker efter, at Italien har indført reklameforbud for bettingfirmaer, men Betways administrerende direktør, Anthony Werkman, mener ikke, at aftalen er et brud på de nye love.
Læs mere (Betalingsside)

13/7 Italien vil modsætte sig Betways samarbejde med Roma

Selvom Betway er overbevist om, at de overholder retningslinjerne, vil den italienske regering ikke tillade aftaler som denne. Minister Luigi di Maio har i et radioprogram udtalt, at man havde regnet med, at sådanne aftaler ville dukke op, men at man vil forhindre, at det sker.
Læs mere

15/7 NFLs spillerforening frygter for legaliseret betting

Det er blevet tilladt at bette i USA, og det er noget, NFLs spillerforening har forbehold over for. I forvejen oplever mange af spillerne at blive generet på de sociale medier i forbindelse med fantasy, og frygten er, at det kan blive meget værre, når der er (større) penge på spil.
Læs mere