Oprykkerholdenes fans tror på deres egne hold. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Danske Spil*. Læs mere om den og ugens øvrige bettingnyheder.

Danske Spil* har lavet en undersøgelse blandt de 14 superligaklubbers fans om deres spillemønstre hos bookmakere. De har kigget på hvordan indskuddene har fordelt sig i de 14 Superliga-byer.

Lidt overraskende viser undersøgelsen, at det er Vejles fans, der procentvis har sat flest indskud på deres hold som mestre - hele 64% af Vejle-indbyggernes indskud er således placeret på, at Vejle bliver danske mestre. 

Samme tendens gør sig gældende for de øvrige oprykkere. 61 % af Esbjergs fans har spillet på at de vinder mesterskabet, mens tallet hedder 54 % hos Vendsyssel FF.

På landsplan er det dog Brøndby, der er mest opbakning. Lige knap hvert femte indskud er blevet sat på Brøndby hos Danske Spil*, mens tallet for de lokale Brøndby-indbyggere - måske lidt overraskende - blot er på 31 %. 

Tror man på Vejle som mestre, kan man få odds 400 hos Danske Spil*.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 29

16/7 4.700 personer anholdt i Bangkok under VM

De kinesiske myndigheder har haft travlt under VM-slutrunden, da de i Bangkok alene har arresteret 4.700 for illegalt spil. Hvad der svarer til ca. 42.000 dollars er blevet konfiskeret, mens 147 bankkonti er spærret mens de undersøges for hvidvaskning.
Læs mere

16/7 Bet365* og William Hill undersøges for ulovlig markedsføring

I Storbritannien er der under VM-slutrunden indgivet 115 klager over bettingreklamer til spillemyndigheden. Reglerne på området er for nylig blevet strammet, og derfor undersøges flere af reklamerne også for at stride imod lovgivningen. Eftersigende er både Bet365* og William Hill blandt de udbydere, der får undersøgt sine reklamer.
Læs mere

16/7 William Hill lancerer "Nobody harmed by gambling"

For at leve op til deres samfundsansvar overfor ludomani og gamblingrelaterede problemer, lancerer bookmakeren William Hill nu en ny strategi på området. "Nobody harmed"-programmet skal hjælpe virksomhedens kunder til at undgå gamblingrelaterede problemer.
Læs mere

17/7 Bookmakere uden licens bruger flere penge end tidligere i Norge

I Norge har mange internationale bookmakere ikke licens til at udbyde spil, men alligevel bruger de flere penge på de norske kunder end tidligere. Dette skyldes et smuthul i den norske lovgivning, der giver dem lov til at markedsføre sig via tv-kanaler, der sender udenfor de norske grænser. Sidste år brugte bookmakere uden licens 91 mio. euro på tv-reklamer i Norge.
Læs mere

18/7 10bet bliver trøjesponsor for traditionsrig engelsk fodboldklub

Bookmakeren 10bet har oplevet stor fremgang på markedet, og nu vil de gøre deres position på det engelske marked endnu større med et nyt trøjesponsorat. De er blevet enige med den traditionsrige klub Blackburn, der tidligere har vundet den engelske Premier League. Blackburn er i øjeblikket at finde i den næstbedste engelske række.
Læs mere

18/7 Blockchain vil overgå Egaming på Gibraltar

Ifølge kryptovaluta-pioneren Jon Matonis vil kryptovaluta og blockchain overgå Egaming som den største bidragsyder til Gibraltars økonomi. I øjeblikket er der 30 aktive Egaming licenser på Gibraltar, der bidrager stort til økonomien i landet bl.a. den lave beskatning. Men i fremtiden kan blockchain og kryptovaluta altså blive endnu større.
Læs mere

19/7 Svenska Spel stagnerer i andet kvartal

De svenske bookmakere er ved at gøre sig klar til liberaliseringen ved årsskiftet, og måske kostede det for Svenska Spel i andet kvartal af 2018. I al fald oplevede de en nedgang på 4 % i omsætningen i forhold til samme periode sidste år.
Læs mere

20/7 LeoVegas* udfordrer Italiens reklameforbud

LeoVegas* italienske afdeling udfordrer den italienske lovændring, der har til formål at gøre det ulovligt at reklamere for gambling på tv eller indgå gambling-relaterede sponsorater. De mener, at et komplet forbud stiller potentielle kunder noget dårligere.
Læs mere