Historiens største UFC-kamp mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor kan selvfølgelig streames i Danmark. Se her, hvor du kan finde livestream til Khabib vs. McGregor.

Bookmakerne har Khabib Nurmagomedov som favorit, i hvad der formentlig kan betegnes som den største UFC-kamp nogensinde. Den længe ventede dyst mellem verdens bedste grappler og den irske provokatør ventes at blive en af de mest sete kampe nogensinde, og med det rette abonnement kan Khabib vs. McGregor streames live helt lovligt.

Den store kamp er kulminationen på en årelang rivalisering mellem to kæmpere, som er dybt forskellige, men som i hvert fald har en ting til fælles: En brændende lyst til at tæve løs på modparten. 

Livestream Khabib vs. McGregor hos Viaplay her

Khabib har flere gange givet udtryk for, at han ser frem til at ommøblere McGregors ansigt, og McGregor har sagt, at han ikke var langt fra at slå Khabib ihjel, da han tidligere på året angreb russerens bus og kastede en sækkevogn ind ad vinduet.

Da det er en helt særlig kamp, er bookmakerne opmærksomme på, og man kan finde en lang række af specialspil på kampen. Bookmakernes odds på Khabib vs. McGregor afspejler, at kampen kan gå i alle retninger, og at det er tæt på umuligt at forudsige, hvor mange runder kampen går, og hvordan den afgøres.

Læs også BetXperts store optakt Khabib vs. McGregor her

Betfair Sportsbook: Få odds 9 på Khabib og 14 på McGregor Betfair Sportsbook

  • Klik her og opret din konto hos Betfair

  • Vigtigt: Du skal benytte promokoden ZSAJ54 for at kunne gøre brug af tilbuddet.
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder, og du skal være mindst 18 år.
  • Spil for op til 50 kroner på det forhøjede odds 9, på at Khabib besejrer McGregor, eller det forhøjede odds 14, på at McGregor besejrer Khabib i UFC 229. Spillet skal være et singlespil, og det skal placeres inden kampstart.
  • Vinder du på dit spil, så udbetales din indsats kontant til din hovedkonto. Gevinsten fra det forhøjede odds udbetales som en bonus på din bonuskonto indenfor 24 timer efter afgørelse. Din bonus skal omsættes én gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage på Betfair Sportsbook, før den kan overføres til din hovedkonto og udbetales.
  • Indbetaler du med Neteller eller Moneybookers, er du ikke kvalificeret til tilbuddet. 
  • Regler og vilkår gælder.

Få odds 9 på Khabib og 14 på McGregor

Livestream Khabib vs. McGregor: Sådan ser du kampen på Viaplay

Normalt ville overskriften hedde "Khabib vs. McGregor: Pay per view", men Viasat, der viser kampen, har lavet lidt om. Hvis man vil livestreame Khabib vs. McGregor på nettet, skal man i stedet tilmelde sig Viaplays Sportspakke

Viaplay skriver på sin Facebookside:

"Kampen mellem ærkerivalerne Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov den 6. oktober bliver inkluderet i Viaplay Sportspakken, og den bliver dermed ikke vist som pay-per-view."

Har man i forvejen Viaplays Sportspakke, kan man livestreame Khabib vs. McGregor gratis. 

Viaplays Sportspakke koster 289 kroner for en måneds abonnement. Til sammenligning kostede boksekampen sidste år mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather 499 kroner som pay per view.

Hvis du kun ønsker at streame Khabib vs. McGregor og ikke ønsker et abonnement, kan du købe et Sport Day Pass, som giver dig adgang til at se al sport hos Viaplay i 24 timer herunder Khabib vs. McGregor. Det koster 209 kroner.

Det er ikke muligt at se Khabib vs. Mcgregor live gratis gennem en konto hos en bookmaker, som det er muligt i nogle andre sportsgrene - herunder udvalgte fodboldligaer.

Se Khabib vs. McGregor online: Sådan opretter du dig hos Viaplay

Livestream Khabib vs. McGregor hos Viaplay her

Bookmakere: Khabib er favorit

Lige nu vurderer bookmakerne, at der er lidt over 60 % chance for, at Khabib vinder kampen. Russeren har vist overlegen styrke mod alle, han har mødt, og får han først kampen over på sine præmisser, spås McGregor ikke mange chancer.

"Khabib er altdominerende på gulvet, og hvis han følger sin formodede gameplan, og ikke lader sig lokke ind i en boksekamp, vil han formentlig være i stand til at tage McGregor ned og dominere ham. Vores pris afspejler også det faktum, at McGregor ikke har været i oktagonen i snart to år. Der må derfor være noget rust, der skal bankes af," udtaler Marc Kjærgaard Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil*

Hos Unibet er oddsætterne enige i den analyse:

"Selvom ireren ventes at have mere power og slagkraft end Khabib, halter han bagefter på en lang række af andre områder, og det kan vise sig at blive afgørende. Khabib er den bedste wrestler - sandsynligvis af alle på tværs af vægtklasser i UFC - og kan han komme ned på madrassen, vil han sikkert kunne gøre, hvad han har lyst til med McGregor," lyder det fra Unibet

Live Stream Khabib McGregor på ViaplayFoto: Viaplay