En særdeles dygtig studerende vandt omkring 1 million pund på hestevæddeløb hos Bet365*. Bookmakeren vil dog ikke udbetale gevinsten. Læs ugens bettingnyheder.

Den 19-årige student Megan McCann fra Belfast havde en rigtig god dag på travbanen og hentede gevinster på knap 1 million pund.

Megan McCann havde i første omgang spillet for 25.000 pund, og havde denne gang placeret 960 akkumulatorer til en værdi af 13 pund stykket over fire løb. Det resulterede således i en gevinst på lige knap 1 million pund, hvilket i første omgang fik Bet365* til at lykønske den studerende fra Belfast.

Men Bet365* har siden beskyldt McCann for svindel og konfiskeret gevinsterne, da de mener, at hun ikke har bettet for sine egne penge, og har peget på deres 'no third party-regel'. 

Megan McCann har valgt at teame op med advokaten Andrew Montague, der tidligere har haft succes i lignende sager. Han går blandt andet ind til sagen med argumentet om, at Bet365s regler og vilkår er "for lange, for komplekse og alt for vage for den gennemsnitlige kunde."

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 28

11/7 Google tillader real money-gambling apps

Teknologi-giganten Google har valgt at ophæve deres forbud mod real money-gambling apps og dermed kan spiludbydere nu få adgang til Google Play-markedet. I første omgang er det kun spillefuglene i Storbritannien, Frankrig og Nordirland, der fremover kan gamble via apps på mobil og tablets.

Læs mere

12/7 888sport* strømliner deres organisation og afskediger medarbejdere

Bookamkeren 888sport*, som også gør sig gældende på det danske marked, har igangsat en strømligningsproces, hvilket betyder, at man vil reducere antallet af medarbejdere. Dette vil blandt andet ske i Tel Aviv, hvor hovedparten af bookmakerens ansatte har base. Strømligningen sker som en naturlig process i forsøget på at reducere virksomhedens omkostninger, som har været stigende som følge af stigende skatter på flere europæiske markeder.

Læs mere 

13/7 Belgisk oppositionsparti vil hæve aldersgrænse fra 18 til 21 år

Det belgiske oppositionsparti, CDV, vil hæve aldersgrænsen for alle former for gambling fra 18 til 21 år. Forslaget gælder dermed alt fra sportsbetting og casino til lotterispil. Sidste måned foreslog den belgiske justitsminister ligeledes en restriktion på markedsføring af gambling før kl. 20.

Læs mere

13/7 To DFS-giganter må officielt ikke fusioneres

De to største Daily Fantasy Sports-sites, FanDuel og DraftKings, nærede et stort ønske om at fusionere, men det må de ikke. Konkurrencestyrrelsen i USA har nægtet, at de to giganter må gå sammen, da det i så fald vil kvæle markedet. Begge sites har forsøgte at udvide mod Europa, men er endnu ikke kommet til Danmark, hvor Lynholdet* regerer markedet.

Læs mere

14/7 Tærtespisende målmand bliver anklaget af FA

Wayne Shaw, der blev verdenskendt for at spise en tærte under FA Cup-kampen mellem Sutton og Arsenal, er nu officielt blevet anklaget af FA for brud på to regler. En bookmaker havde udbudt odds på, at han netop ville spise tærte under kampen, og efterfølgende erkendte han, at han godt var klar over bookmakerens skæve odds.

Læs mere