Parma er efter mange års fravær tilbage i Serie A. En nylig matchfixingsag truede dog deres plads i Italiens bedste række, men sådan gik det ikke. Læs ugens bettingnyheder.

Efter flere års fravær var der glæde i skinkebyen, da Parma rykkede op til Serie A efter en 2-0-sejr over Spezia i sidste runde.

Men netop den kamp var tæt på at koste Parma livet i Serie A. Op til kampen havde holdets angriber Emanuele Calaió nemlig sendt WhatsApp-beskeder til Spezia-forsvarsspilleren Filippo De Col, hvori han opfordrede ham (og holdkammeraten Terzi) til ikke at give ham en svær kamp. Calaió spillede tidligere i Spezia.

Beskederne blev ikke besvaret, hvilket fik Calaió til at skrive, at det hele blot var for sjov. Beskederne kunne således læses som et forsøg på at fixe udfaldet af kampen, og derfor blev Parma involveret i en matchfixingsag, der potentielt set kunne holde dem ude af Serie A.

Helt så grelt gik det dog ikke. Parma fik lov til at beholde deres plads i landets bedste række, men de starter til gengæld med fem strafpoint. Calaió har fået en stor bøde på 20.000 euro, ligesom han har fået karantæne fra al fodbold i to år.

Parma har intentioner om at appellere dommen.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 30

25/7 VM resulterer i rekordtravl sommer for Kindred Group

VM var - naturligt nok - en stor faktor i, at bookmakerne havde en travl sommer. Kindred Group har netop lanceret deres resultat fra første halvår, og her ses et overskud på 55 millioner pund, hvilket er højere end samme periode sidste år, der nåede op på 37 millioner pund. Samtidigt melder de også om rekordhøj besøgsaktivitet.
Læs mere

25/7 10bet bliver officiel partner med WBA

Onlinebookmakeren 10bet har indgået en officiel partneraftale med WBA, hvilket betyder, at de bliver holdets officielle bookmaker, hvor man kan finde særlige væddemål omhandlende WBA. Dermed fortsætter de engelske hold med at indgå bookmakeraftaler, mens situationen er helt anderledes i Italien, hvor man forsøger at blokere disse samarbejder. 
Læs mere

25/7 Rekordhøje tal venter branchen forude

Ifølge en ny markedsundersøgelse, der har kigget på fremtiden for online gambling, så vil det globale online gambling- og bettingmarked nå et forventet værdiniveau på 128,2 milliarder dollars ved udgangen af 2026 svarende til en vækst pr. år på 11,8 %.
Læs mere

26/7 Sky Bet satser på social betting

En af de trends, der fortsætter med at udbrede sig til stadigt flere bookmakere, er forskellige former for et socialt aspekt. Hos Sky Bet har man tilføjet en "gruppebetting"-funktionalitet, der tillader en gruppe venner at oprette nogle væddemål sammen, der dernæst overføres til den enkeltes konto, hvor vedkommende kan vælge til eller fra. Det kan sammenlignes med en gruppe mennesker, der sidder sammen om en tipskupon og udvælger kampe.
Læs mere

26/7 Domstol afviser Quebecs anti-gambling-lov

Et canadisk forsøg i staten Quebec på at holde indbyggere fra at tilgå gaming-websites, der ikke er autoriseret af den statsstyrede gamblingenhed, er blevet afvist af en domstol. Loven blev ellers indført for to år siden, men efter at Canadian Wireless Telecommunications Association tog dem i retten, blev den altså omstødt.
Læs mere

27/7 Ny slovakisk lov er mere afslappet

En ny slovakisk spillelov er mere afslappet end forgængeren, der så op mod 200 bookmakere - herunder bet365* - blive blokeret i landet. Efter hensigten træder den nye lov i kraft den 1. marts 2019, og den skulle angiveligt i højere grad minde om nabolandenes lovgivning.
Læs mere

27/7 Glædelig nyhed til UK-bookmakere: Skattepenge på vej retur

Tidligere på året led de britiske bettingshops et kæmpe nederlag, da det blev vedtaget, at maksindskuddet på spillemaskinerne skal gå fra 200 til 2 pund. Nu er der så glædelige nyheder på vej den anden vej, da det viser sig, at bookmakerne i årevis har betalt en ulovlig skat på selvsamme spillemaskiner, og samlet set kan bookmakerne se frem til at få refunderet op mod 1 milliard pund, hvor det forventes at Betfred, der stod bag søgsmålet, får 100 millioner pund alene.
Læs mere

27/7 BetBright satser også på social betting

BetBright har lanceret BetFeed, hvilket giver kunderne mulighed for at holde øje med de mest populære væddemål i realtid. Ligeledes kan man se, hvor mange der spiller på det præcise væddemål. Forbrugerne kender denne trend-synlighed fra Facebook, Netflix og Spotify, og for BetBright er det et skridt på vejen mod flere sociale tiltag.
Læs mere (betalingsside)

27/7 FanDuel vil vise sportsbettingcontent på TVG-netværket

FanDuel vil bruge sine hestevæddeløbsmedier til at introducere amerikanere til bettingvinklen på sportsbegivenheder. Således vil de på deres TVG-kanaler bruge FanDuel til at få en bettingrelateret vinkel på de pågældende hestevæddeløb, men ambitionen er dog ikke, at det skal dominere indholdet.
Læs mere

27/7 Paddy Power Betfair* straffet for dårlige arbejdsforhold

Den irske bookmaker Paddy Power Betfair* skal betale 14 medarbejdere hver op mod 1000 euro i kompensation for manglende pauser i arbejdstiden. Det har den irske pendant til Arbejdsmarkedsstyrelsen besluttet. Nu lugter fagforeningen blod og vil diskutere forbedrede lønvilkår med bookmakeren. 
Læs mere