Én af verdens bedste basketballspillere - LeBron James - melder snart ud, hvor han fortsætter karrieren. Imellemtiden venter bookmakerne i spænding, da James alene flytter mange procenter i ligaen.

LeBron James står over for en vigtig beslutning, når NBA-stjernen i de kommende dage skal vælge, hvor han vil fortsætte karrieren. Hidtil har han foldet talenterne ud hos Cleveland Cavaliers, men ifølge rygtestrømmen er det sandsynligt, at han pakker talenterne og rejser til enten Los Angeles Lakers eller Philadelphia 76ers.

Den beslutning følges ikke kun af fanatiske basketfans, men Vegas' bookmakere venter i høj grad også i spænding. LeBron James er nemlig forskellen på at være et middelmådigt hold eller en mesterskabskandidat, og derfor har flere Vegas-bookmakere valgt i periodevis at lukke for NBA-vinderspil, mens andre bookmakere helt har valgt at vente med at sætte odds til efter beslutningen.

For eksempel gav Vegas-bookmakerne omkring odds 13 på at Cleveland Cavaliers ville vinde i 2018/19 indtil nyheden om, at LeBron James valgte at hoppe ud af kontrakten med dem. Herefter steg oddset til mellem 41-51 hos flere Vegas-bookmakere.

"Det er LeBron-effekten, og det er tredje gang, det sker. Ved stort set alle andre end ham er vi ikke bekymrede. Ingen kan påvirke oddsene på samme måde, som han kan," udtaler NBA-oddssætteren Jeff Sherman. 

I Danmark har enkelte licens-bookmakere valgt at holde markedet åbent, mens andre har valgt at fjerne dem, indtil LeBron James og de øvrige stjerner har fremtiden på plads.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 26

26/6 Svenska Spel ansætter ny administrerende direktør

Svenska Spel gør klar til det svenske marked liberaliseres fra næste år, og har således ansat en ny administrerende direktør. Det drejer sig om Patrik Hofbauer, der i øjeblikket er administerende direktør for Telenor Sweden. Han tiltræder i midten af december. 
Læs mere (Betalingsside)

27/6 Italien satser på at være reklamefri pr. 1. januar 2019

Italien har indført et totalforbud mod bettingreklamer, og de sigter mod at være klar med forbuddet fra den 1. januar 2019. Forbuddet gælder også sponsoraftaler med bookmakere og lignende. 
Læs mere

27/6 Stars Group samler 622 millioner dollars

Stars Group, der blandt andet står bag Pokerstars og Betstars, har samlet 622 millioner dollars via et offentligt udbud. Aktierne var udbudt til 38 dollars stykket, og nettogevinsten af dette salg skal gå til at finansiere dele af købet af Sky Bet, som de erhvervede sig i april for 4,7 milliarder dollars.
Læs mere

29/6 Bred politisk aftale sætter loft over bonusser og omsætningskrav

Et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om en aftale med en række initiativer, der skal begrænse spilafhængighed i Danmark. Et af fokusområderne er forbrugerbeskyttelse, hvor det der nu stilles krav om, at spillebonusser ikke må overstige 1.000 kroner, mens omsætningskravet ikke må overstige ti gange pengene. 
Læs mere

29/6 Danske Spil jubler over loft på bonusser

Hos Danske Spil er der stor glæde over et loft på 1.000 kroner i bonusser, ligesom de også jubler over at gennemspilskravene bliver mere gennemsigtige. Det er den rigtige vej at gå for kunderne, mener den danske bookmaker. 
Læs mere

29/6 RakeTech går på børsen

RakeTech, der blandt andet ejer BetXpert.com, er blevet listet på Nasdaq Stockholm. I alt er 20 bettingrelaterede firmaer listet i Stockholm herunder Kindred Group og LeoVegas*.
Læs mere (Betalingsside)

29/6 Kindred indgår sponsoraftale

Unibet* er blevet hovedsponsor for de to bedste svenske fodboldrækker. Den aftale har kostet 1,8 milliarder svenske kroner over en 6-årig periode med en option på yderligere seks år. Aftalen begynder den 1. januar 2020.
Læs mere