Den bristiske gambling kommission har som led i deres arbejde sat en undersøgelse i gang af bookmakeren 888 Holding, der bl.a. ejer 888sport*. Læs den og alle ugens bettingnyheder her.

888 får undersøgt deres, om de lever op til krav om social ansvarlighed, og hvor effektive de er til at udelukkede problemspillere.


Sidste år var bookmakere som Betfred og Paddy Power Betfair* igennem lignende undersøgelser af den britiske gambling kommission.

Det resulterede i en bøde på 280.000 pund til Paddy Power Betfair* for ikke at overholde hvidvaskningsregler og standarder for social ansvarlighed. I et forlig betalte Betfred cirka 800.000 pund. 

Læs mere

Andre bettingnyheder fra ugen der gik

15/5 Live managerspil på MCH Arena

I midtugekampen mellem FC Midtjylland og FC København fik alle tilskuerne lov til at prøve sig af med Lynholdet*. Man kunne vælge syv spillere fra kampen, og alt efter hvordan de præsterede på banen, fik man point. På storskærmen kunne man følge med i livestillingen. Det var et forsøg på at engagere tilskuerne på en anderledes måde.

Læs mere

15/5 Bookmakerne kimede ludomanen Mads Berthelsen ned

Mads Berthelsen var i behandling for ludomani og udelukket fra alt spil. Alligevel modtog han 200 opkald på sin telefon, hvor han blev tilbudt pengebonusser og billetter til FCK-kamp. Både Forbrugerombudsmanden og Center for Ludomani kender til lignende metoder. 

Læs mere (betalingsartikel) 

16/5 BetOnFinance har en gæld på over 10 millioner kroner efter konkurs

Det finansielle bettingsite BetOnFinances moderselskab Fibetco ApS gik konkurs i påskeferien, og nu oplyser kurator, at bettingsiden har en gæld på over 10 millioner kroner. Han oplyser endvidere, at alle spillere vil få deres indestående tilbage, såfrem de kan dokumentere det via et separatiskrav. BetOnFinance oplyser, at næsten alle spillere har fået deres indestående tilbage. 

Læs mere

18/5 Danske Spil* strækker våben i sag om millionbøde

Danske Spil* modtog for snart en måned siden både på 1,2 millioner kroner af Bagmandspolitiet for overtrædelse af hvidvaskningsregler i bekendtgørelsen for onlinekasino. Overfor BetXpert garanterer direktør for Danske Licens Spil Niels Erik Folmann, at de vil gøre alt, for at lignende ikke opstår igen. Han fortæller endvidere, at Danske Licens Spil har strammet bardunerne, så en lignende situation vil blive opdaget. 

Læs mere

18/5 og 19/5 Matchfixing-skandale rammer den svenske Allsvenskan

Storkampen mellem Göteborg - AIK, der skulle være spillet torsdag den 18.maj, blev aflyst tidligere den dag grundet forsøg på matchfixing. En spiller fra AIK var blevet tilbudt et millionbeløb og truet til at tabe kampen. Ifølge en svensk journalist, der har undersøgt branchen, har spillere i den bedste svensk række regelmæssig kontakt med matchfixere. 

Læs mere her og her

19/5 Bet365* er den mest googlede bookmaker

Den engelske bookmaker Bet365* er populær hos betterne og det kan man også se på søgningerne hos Google, hvor Bet365* er den mest søgte bookmaker igennem de seneste tre år. Det er mere overraskende at 888sport* tager 2.pladsen, mens der har været mere beskeden søgeaktivitet omkring Ladbrokes og Betfair*.

Læs mere

19/5 Victor Chandler vil tilbage i bettingbranchen

Victor Chandler var ansigtet og ejeren af den bookmaker, der nu hedder BetVictor. Men i maj 2014 solgte han sin andel, og i den forbindelse blev der indskrevet en klausul, der gjorde at han ikke måtte være engageret i bettingverdenen i tre år. Den klausul er nu udløbet, og Chandler er klar til at komme tilbage i bettingbranchen.

Læs mere (betalingsside)

21/5 Danske Spil* måtte droppe Lotto-trækning efter IT-nedbrud

Hver uge er der lige omkring en million danskere spiller lotto hos Danske Spil*, men denne lørdag måtte de vente forgæves med at få udløst spændingen om de store gevinster. Danske Spils lotto-system gik nemlig ned og dermed måtte lørdagstrækningen udskydes til søndag. Det betød samtidig, at det ikke var muligt at købe nye kuponer.

Læs mere