I Norge er de træt af at pengene ryger til udenlandske spilleselskaber, og derfor har de bedt bankerne om hjælp. Læs alle ugens bettingnyheder her...

De norske bettingregulatorer har bedt de lokale norske banker om at blokere indskud til bookmakere, der ikke holder en valid licens i nabolandet. 

Årsagen skal findes i, at adskillige bookmakere tillader spil for norske kunder, selvom de ikke har en norsk licens. I 2015 var omsætningen således 1,5 milliarder kroner fra norske kunder hos Betsson, Unibet* og Comeon*.

Betssons talsperson, Kim Rud Petersen kalder det nyeste tiltag for et brud på EUs regler. I alt rammes syv selskaber af det norske forbud.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra ugen

2/5 Bet-at-home forbereder sig på sløv sommer - vækst i 1. kvartal

Bookmakeren Bet-at-home forbereder sig på, hvad de forventer bliver en sløv sommer uden nogen store internationale fodboldslutrunder. Det har betydet, at bookmakeren har boostet deres marketing-budget med hele 69 %, hvilket også var en af hovedårsagerne til den store stigning i omsætningen i 1. kvartal, som steg med 23 % sammenlignet med 2016.

Læs mere (betalingsside)

2/5 Ny direktør skal føre Danske Spil* videre

Hver måned har Danske Spil* omtrent 800.000 spillere og den nye direktør Susanne Mørch Koch skal sørge for at Danske Spil* holder sig konkurrencedygtig. Danske Spil* præsenterede et rekordoverskud sidste år på knap 2,8 millarder kr.

Læs mere

 

3/5 Sportsbetting-del en af årsagerne til stor vækst hos Paddy Power Betfair*

Fusionsbookmakeren Paddy Power Betfair* har præsenteret et flot resultat for 1. kvartal af 2017, hvor omsætningen steg med hele 23 % sammenlignet med i 2016 til hele 416 mio. pund. En af årsagerne til den store stigning ses hos selskabets sportsbetting-del, hvor resultat af primær drift er næsten fordoblet i forhold til 1. kvartal af 2016.

Læs mere

5/5 UEFA undersøger irsk kamp for matchfixing

Oddsdata-firmaet Sportradar har fundet tydelig tegn på matchfixing i opgøret mellem Longford Town og Athlone i den næstbedste irske række. Der var undervejs i kampen mistænkelig livebetting, og både det irske fodboldforbund og UEFA er nu gået ind i sagen. Det har ført til, at to øvrige Athlone-kampe nu også er under mistanke for matchfixing.

Læs mere