I første omgang ville Google ikke bøje sig for russisk krav om at blokere en række bookmakere, men efter en mindre bøde og flere trusler, har de valgt at fjerne en række bookmakere fra søgelisterne. Læs mere i ugens bettingnyheder.

Tilbage i midten af december fik Google en lille, symbolsk bøde fra den russiske IT-vagthund Roskomnadzor. Bøden lød på 7.500 dollars, og årsagen var at Google ikke havde levet op til et krav, som firmaet havde fået af Roskomnadzor.

Vagthunden krævede nemlig, at Google fjernede en række bookmakere fra søgeresultaterne på den russiske del af Google. I første omgang valgte Google ikke at gøre det, men efter at have modtaget bøden, er Google stille og roligt begyndt at fjerne de uønskede bookmakere fra søgeresultaterne. 

Bøden på 7.500 dollars lyder ikke af meget, men snakken i de russiske medier gik på, at Roskomnadzor ville straffe Google yderligere, hvis de ikke foretog sig noget. Potentielt set kunne Google straffes med helt op til 1 % af sin samlede omsætning i landet.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 2

7/1 England sætter flere penge af til ludomani

Den engelske regering vil øge tilskuddet til behandling af ludomani i landet. Som en del af regeringens 10-årige plan for sundhed i landet vil tilskuddet stige til 2,3 milliarder pund i 2023/24, og heraf vil en del gå til behandling af ludomani.
Læs mere

7/1 William Hill får grønt lyst til at købe MRG-aktier

William Hill har fået grønt lys fra konkurrencestyrrelsen til at købe MRG, der er moderselskabet for Mr Green.  William Hill er klar til at smide 242 millioner pund for det svenske firma. 
Læs mere (betalingsside)

8/1 Spansk lotteri i modvind, da mindreårig vinder jackpot

Det statsejede lotteri i Spanien er kommet i stor modvind, efter en 15-årig hævder at have købt en vindende kupon, der gav en jackpot gevinst på 200.000 euro. Årsagen er, at man i Spanien skal være minimum 18 år for at købe en lotterikupon.
Læs mere

8/1 Stort antal svenskere skriver sig op til selvudelukkelse

Allerede en uge efter at det i Sverige blev muligt at tilmelde sig en selvudelukkelseordning, har 10.000 svenskere skrevet sig op. Ordningen gør det muligt at udelukke sig selv fra alle gamblingsider på en gang.
Læs mere (betalingsside)

8/1 Fire dømt for matchfixing i Gibraltar

I Gibraltar er fire personer fundet skyldige i matchfixing. Alle spillere kommer fra klubben Europa FC og kommer fra Spanien og Argentina. Straffen spænder fra 9 måneders karantæne og 2.000 kr. og op til 7 års karantæne og 12.500 kr.
Læs mere

9/1 NBA-kamp vil broadcaste odds og bettingrelevante statistikker

I NBA-kampen mellem Washington Wizards og Milwaukee Bucks fredag aften vil NBC Sports vise diverse statistikker, der kan have relevans til et odds på kampen. Kanalen vil samtidig vise odds, der bliver tilbudt på kampen. Et helt nyt projekt, som grundet interessen for sportsbetting vil blive testkørt.
Læs mere

9/1 British Airways-reklame vækker harme

En reklame fra British Airways vækker harme hos den britiske presse. Advertising Standards Authority (ASA) har således klaget over reklamen, der blandt andet kritiseres for at promovere gambling på en uhensigtsmæssig måde. 
Læs mere

10/1 28 tennisspillere anholdt for matchfixing af spansk politi

Spansk politi har anholdt 83 personer, som er mistænkt for at indgå i et netværk, der fixer professionelle tenniskampe. 28 af de anholdte er tennisspillere - heraf deltog en ved den seneste udgave af US Open.
Læs mere

11/1 DIF frygter at spansk sag blot er toppen af isbjerget

Efter at 28 tennisspillere er blevet anholdt for matchfixing af spansk politi, frygter DIF, at sagen blot er toppen af isbjerget. Forbundet har modtaget henvendelser fra flere unge danske spillere, der er blevet tilbudt penge for at tabe kampe.
Læs mere

11/1 Gambling bliver ikke nævnt under Super Bowl

Det kan godt være, at det er blevet lovligt at udbyde betting i dele af USA, men betting kommer ikke til at blive en del af studiet op til årets helt store amerikanske sportsbegivenhed, Super Bowl. Det har Columbia Broadcasting System bestemt. Årsagen er, at store dele af USA endnu ikke har tilladt gambling. 
Læs mere

11/1 Madison Square Garden-firma øjner bettingfremtid

Madison Square Garden Company, der bag blandt andet står bag Madison Square Garden, har ansøgt om at bruge sit varemærke flere steder, således at firmaet kan udbyde en sportsbetting app. Ansøgningen indeholder ikke et ønske om at udbyde betting i hallen.
Læs mere