Finansguruen Warren Buffett mener ikke, at man skal legalisere sportsbetting i USA, da mange i landet vil være tabere. Læs alle ugens bettingnyheder...

Warren Buffett er ikke meget for at skulle legalisere sportsbetting i USA. Emnet er meget diskuteret i disse dage, og når en mand med Buffetts kompetencer udtaler sig, bliver der formentligt lyttet.

Årsagen til, at Buffett ikke støtter op om legaliseringen, skyldes, at han vurderer, at størstedelen af befolkningen vil være tabere.

"Hvis du ikke har et hold at holde med i en kamp, så er det afgjort sjovere at vædde fem dollars med fyren, der sidder ved siden af dig. Det er der ingen tvivl om," siger Buffett til Yahoo.

"Men generelt mener jeg ikke, der er meget at vinde ved at ved at have et land, hvor mange mennesker kommer til at tabe. Hvis de vædder med personen ved siden af dem, så er det en ting, men gør man det mod en bookmaker, så kommer de til at tabe penge hele tiden. Og gambling er så vanedannende, så jeg er negativ på det område."

Warren Buffett er stor fan af college basketball, og under hvert March Madness udlodder han kæmpe gevinster til de ansatte hos Berkshire Hathaway - blandt andet 100.000 dollars til den person, der når længst, før vedkommendes bracket går i stykker.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 11

15/3 Norge strammer op i kampen mod skin betting

En undersøgelse viser at 25 % af 15-16-årige norske drenge har brugt tusindvis af kroner på skins til Counter Strike. Nu vil de norske myndigheder komme dette problem til livs, og skyder efter de udbydere, der illegalt tilbyder skin betting.

Læs mere

16/3 Storbritannien advarer forældre mod "Skin betting"

Den britiske gambling kommission UKGC advarer landets forældre mod deres børns brug af det såkaldte "skin betting". Skin betting foregår sådan, at firmaer udbyder spil på esports-kampe, hvor man satser og vinder våben til det pågældende spil.

Læs mere

16/3 Ladbrokes: Lovændring giver lukkede bettingshops

Jim Mullen fra Ladbrokes forudser, at den foreslåede lovændring angående limits på fixed-odds betting terminaler (FOBT) vil medføre masselukninger af bettingshops. Lovforslaget går på, at den maksimale indsats på FOBT's skal sættes ned fra 100 pund til 2 pund, og som en naturlig konsekvens ser Mullen, at op imod 1.000 af de 1.800 bettingshops i London vil være tvunget til at lukke.

Læs mere

17/3 Australien overvejer at minimere bettingreklamer under sportskampe

Australien overvejer i disse dage at sætte en grænse på, hvor mange bettingreklamer, der må komme under en sportskamp. Det er en del af nogle politiske forhandlinger, der vil give tv-kanalerne nogle andre fordele, der opvejer den tabte indtjening via bettingreklamer.

Læs mere