Barcelona skabte i sidste uge ét af de største comebacks i Champions League-historien, da de vendte 0-4 fra første kamp til samlet 6-5 og dermed gik videre. Mens det var en fest for spanierne, var festen noget mindre for bookmakerne, der tabte store summer.

Barcelonas 6-1 sejr over PSG havde masser af drama og spænding, og der er efterfølgende blevet snakket om, hvorvidt spaniernes comeback er det største i Champions League-historien.

Bookmakerne vil dog ikke kigge tilbage på kampen med glæde, da de måtte udbetale enorme summer til betterne.

Inden kampen gav bookmakerne mellem odds 9 og 11 på spansk avancement, hvilket fik mange bettere til at sætte deres penge på dette udfald. Men én ting var prematch bets, en anden er livebets, hvor spillerne også staffede bookmakerne. Undervejs kunne man få over odds 100 på avancement til Barcelona, og Bet365*, der måtte udbetale et ottecifret beløb til kunderne, kalder aftenen for det værst resultat i sæsonen - måske endda nogensinde.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 10

6/3 Marketing-investeringer skyld i stor vækst hos bet-at-home

Bookmakeren bet-at-home oplevede i 2016 en stigning i omsætningen på 14 % sammenlignet med tal fra 2015. Dette skyldes i høj grad en stigning i marketing-indsatsen hos bookmakeren. bet-at-home, der bl.a. har aftaler med de tyske kluber Hertha BSC og Schalke 04, oplevede en stigning i marketing-omkostningerne på 20,6 % i 2016.

Læs mere (betalingsside)

6/3 Pinnacle forlader det slovenske marked

Pinnacle, som er kendt for at tillade vindende kunder, har besluttet sig for at forlade det slovenske marked. Tilbagetrækningen fra markedet skyldes lovmæssige ændringer, fortæller Pinnacle. Bookmakeren trak sig ligeledes tilbage fra henholdsvis det polske og irske marked tilbage i februar måned.

Læs mere

7/3 Paddy Power Betfair* oplevede stor vækst ovenpå fusion

Selskabet Paddy Power Betfair*, der fusionerede i februar 2016, oplevede en stor vækst for 2016. Omsætningen for det fusionerede selskab steg således 18 % med en to-cifret vækst på tværs af alle selskabets aktiviteter. Overordnet oplevede Paddy Power Betfair* dog et tab på 5,7 mio. kr for året, hvilket ifølge selskabet skyldes omkostninger knyttet til fusionen.

Læs mere

7/3 Liberalisering af det danske online bingo-marked på vej

Det danske online bingo-marked er på vej til at blive liberaliseret, efter at Danske Spil* har haft monopol på området. En liberalisering skal flytte kunder fra udbydere, der ikke har licens på det danske marked, hvilket samtidig vil betyde øgede skatteindtægter på dette område. Liberaliseringen kan finde sted i 2. kvartal af 2018, når det danske Folketing har vedtaget forslaget.

Læs mere (betalingsside)

8/3 Sky Bet indfører billeddelingsfunktion

Sky Bet har indført en funktion, der gør, at man let og hurtigt kan dele sine bets med venner og bekendte. Det sker ved, at man hurtigt tager et billede og uploader i fx Facebook Messenger eller WhatsApp. 

Læs mere (betalingsside)

10/3 EU siger nej til ny tysk bettingstruktur

En ændring i den tyske bettingstruktur er blevet præsenteret for EU, der dog har sagt nej til strukturen, da de ikke vurderer den som passende. Tyskland har tidligere fremlagt forslag om en struktur med 20 operatører på bettingmarkedet, der ligeledes fik afslag, og den nye model med 35 operatører ser ikke ud til at have større held.

Læs mere