FC Nordsjællands back, Patrick Da Silva, stod i ugens løb frem og erkendte, at han har haft et spilleproblem. Læs alle ugens øvrige bettingnyheder.

Patrick Da Silva (back for FC Nordsjælland, tidligere Brøndby) har overfor Onside erkendt, at han tidligere har haft et spilleproblem.

Et spilleproblem, der har kostet den unge dansker hele 800.000 kroner. Det er sket over en tre-årig lang periode, hvor han har spillet på fodbold, ishockey og basketball.

Spilleren selv erkender, at betting en overgang har fyldt 80 % af hans hverdag, mens fodbold kun var nede på 20 %. 

Spillerforeningen mener desuden, at helt op til en tredjedel af professionelle fodboldspillere har problemer med pengespil. 

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 8

20/2 Pinnacle forlader det irske og polske marked

Bookmakeren Pinnacle har meddelt, at de trækker sig fra det irske og polske marked. Dette sker på baggrund af lovgivningsmæssige ændringer, som gør, at Pinnacle ikke længere kan yde deres services i Irland og Polen.

Læs mere 

22/2 Sutton-keeper fyret efter tærte-spisning

Wayne Shaw, den omtalte reservekeeper fra engelske Sutton, som røg ud af FA Cuppen til storholdet Arsenal, er blevet fyret, efter han spiste en tærte mod slutningen af sidste mandags FA Cup-kamp. Det var tilsyneladende en gimmick fra målmandens side, da en bookmaker tilbød odds 9 på, at der blev spist en tærte under kampen. Nu er der igangsat en efterforskning af episoden for muligt brud på betting-reglerne.

Læs mere

24/2 Astralis-stjerne opfordrer til fokus mod skinbetting

Nordjyllands Politi tweetede forleden, at folk skulle bruge fornuften på internettet, og henviste blandt andet til et CS:GO-skin. Det fik Astralis-profilen Xyp9x til at opfordre dem til at holde fokus på mindreåriges gambling med de populære skins.

Læs mere

24/2 Unibet-ejer vil købe Danske Licens Spil - nu

Unibet-ejeren Kindred Group vil meget gerne erhverve sig Danske Licens Spil, og er klar til at smide op mod 4 milliarder kroner efter det. Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne er imod et eventuelt salg. Også Betsson Group meldes interesseret i et køb.

Læs mere

24/2 ... Men det er dårligt nyt for kunderne

Et muligt salg af Danske Licens Spil er dog skidt nyt for kunderne, lyder advarsel fra spilekspert. Der er blandt andet frygt for, at de nye ejere vil udelukke vindende kunder.

Læs mere