Hvad skete der i bettingbranchen i uge 31? Stort overskud til Spilnu.dk og Bet25 præsenterer betting-app, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

27/7 Playtech scorer stor Ladbrokes/Coral aftale

I kølvandet på den store fusion mellem Ladbrokes og Coral har software-udvikler Playtech sikret sig en ny samarbejdsaftale til en værdi af 75 millioner pund.

Læs mere

27/7 Bet25 satser på mobil-bettere

Den danske bookmaker Bet25 har lanceret en ny app, der skal tiltrække de bettere, der foretrækker iPhone eller iPads. Med den nye app kan man også følge med i livescore og livebette hos Bet25.

Læs mere

27/7 GVC forhøjer bud på Bwin*.com

Gamblingvirksomheden GVC Holding har forhøjet deres bud på Bwin*.com, efter de fik afvist deres tidligere bud. 888 har fået accepteret deres bud, og det har fået GVC Holding til nu at lægge et bud på 1 millard pund.
Læs mere

28/7 Ladbrokes lancerer ny platform

Samarbejdet med Playtech betyder, at Ladbrokes-kunderne kan se frem til en masse forbedringer og opdateringer hos den engelske bookmaker. Ladbrokes har netop søsat en ny desktop platform med mere brugervenlig og hurtig navigation.

Læs mere

29/7 Betsafe forlænger aftale med FC Köln

Bundesliga-klubben FC Köln med den danske forsvarsspiller Frederik Sørensen kommer også i de næste to sæsoner til at have Betsafe som betting-partner efter det er lykkes at blive enig om en forlængelse af samarbejdsaftalen.

Læs mere

30/7 Serbisk lottochef træder tilbage efter skandale

Selv den serbiens premierminister, Alexsandar Vucic, er gået ind i en mistænkelig sag om aftalt spil i den direkte trækning i det nationale lotteri. Lotto-chefen har taget konsekvensen og er fratrådt, men det statslige selskab bag lotto-udtrækningen afviser dog aftalt spil.

Læs mere

31/7 Macau-nedgang giver faldende overskud til kasino-gigant

Spillelysten er dalende i Macau, hvor strammere kinesisk kontrol af pengeoverførelser holder storspillerne fra spillebordene. Det kan nu ses i regnskabsbøgerne hos Wynn Resorts, hvor overskuddet faldt med 36,8% i seneste kvartal i forhold til samme periode i sidste år.

Læs mere

31/7 Betfred kaster sig ud i stor reklamekampagne

Der er hård kamp på det britiske marked for at vinde nye kunder og Betfred-ejer Fred Done har placeret sig selv centralt i en ny reklamekampagne, der bl.a skal køre på Sky Sports og selvfølgelig Betfred TV.

Læs mere

31/7 Spilnu.dk præsenterer flot overskud

Aalborgensiske

Danske Spil* har investeret massivt i aalborgensiske Spilnu.dk, der kan fremvise et overskud på 8 millioner euro i 2014, hvilket er en stigning på 56% i forhold til forrige år.

Læs mere

31/7 Ladbrokes.dk forlænger livet med 14 dage

Oprindeligt ville Ladbrokes.dk lukke ned med udgangen af juli. Men nu forlænges den danske side, så kunderne de næste 14 dage stadig kan logge ind og hæve deres udestående. Derefter lukker siden, men dine penge er dog ikke tabt.

Læs mere

2/8 Bookmaker-dokumentar giver rosenrødt billede af branchen

BBC dokumentar-serien "Britain at the Bookies" sætter fokus på hverdagen i en Coral-shop. Men der er kritik af udsendelserne for at give et for rosende indtryk af bookmaker-branchen og skjuler problemerne med spilleafhængighed blandt kunderne i betting-butikkerne.

Læs mere