Hvad skete der i uge 38? Malta kan rammes af ny betting-definition, USA-legalisering vil dæmpe kriminaliteten, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

19/9 Ny definition kan ramme Malta hårdt

Europarådet har foreslået en ny definition af illegal sportsbetting, som kan få store konsekvenser for Maltas spilleindustri. Ifølge den nye definition vil det ikke længere være nok for bettingoperatører blot at have licens på Malta for at kunne udbyde spil til en række andre europæiske lande.

Læs mere

21/9 Danske Spil* kritiseres for skjult reklame

Flere af Danske Spils samarbejdspartnere kritiseres af Forbrugerrådet for anmeldelser af den statsejede spiludbyder uden at det oplyses, at de også har et økonomisk samarbejde. Danske Spil* svarer igen, at de aldrig har købt sig til redaktionel omtale.

Læs mere

21/9 Bet365* fortsætter vækst

Den engelske bookmaker Bet365* går frem, viser det seneste årsregnskab. Omsætningen steg 5 % til 1,55 mia. pund, mens overskuddet steg 10 % sammenlignet med forrige år til 448 mio. pund. Antallet af aktive kunder steg 11 %, mens Bet365* kunne se bookmakerens in-play aktiviteter falde fra 75 % til 72 % af den samlede omsætning på sportsvæddemål. 

Læs mere

21/9 Joey Barton suspenderet i 3 uger efter spil på Celtic-kamp

Den skotske fodboldklub Glasgow Rangers har supenderet den engelske fodboldspiller Joey Barton efter, at Barton angiveligt skullet have spillet på rivalerne fra Celtics kamp mod Barcelona i Champions League. Det skotske fodboldforbund og the Gambling Comission undersøger nu sagen.

Læs mere

23/9 Reguleret betting i USA ville hjælpe på kriminaliteten

En arbejdsgruppe vurderer, at indførelsen af reguleret sportsbetting i USA vil have flere positive effekter. Den nuværende model fungerer ikke, skønnes det. En legalisering af betting kan til gengæld få kriminaliteten til at falde.

Læs mere

25/9 Rusland fordobler betting-beskatningen

Spiludbyderne har det svært i det restriktive Rusland, og de kan nu se frem til yderligere stramninger. Den russiske finansminister Alexei Moiseyev har meddelt, at beskatningen for betting shops og spillemaskiner skal fordobles.

Læs mere

26/9 Danske Spil* skyder stor offline-konkurrence i gang

Danske Spil* vil med ny kampagne sætte fokus på de gode gamle kiosk-kuponer. Over de næste uger kan du således deltage i en konkurrence, hvor en jury skal finde "Årets Oddset-kupon," "Den uheldigste Oddset-kupon," og "Den vildeste Oddset-kupon."

Læs mere