Hvad skete der i uge 37? Første skinbettingsag skal for retten, Premierminister vil kigge på omstridt maskine, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

13/9 Morten Duncan-scoring til 55.000 kroner

Det har i mange år været hård kost at holde med AGF. Og det blev ikke nemmere efter, at holdet i weekenden tabte til den åndelige lillebror Silkeborg. Lad os dog lige spole tiden tilbage til mandag i sidste uge. For her blev AGF-fan Morten Ravn ekstra glad for Morten Duncans to mål i sejren over Nordsjælland - det sikrede ham såmænd 55 af de lange. Hvor glad Morten blev, det kan du se ved at trykke "Læs mere" herunder. Han blev nemlig optaget på video.

Læs mere


14/9 Premierminister går ind i diskussion om "Fixed Odds Betting Machines"

De såkaldte "Fixed Odds Betting Machines" (også kaldet FOBTs), der udbyder odds på fx roulettespil, simulerede hestevæddemål mv., har været stærkt kritiseret i England. Dette skyldes, at man kan sætte op til 100£ ad gangen på maskinerne, hvilket kritikerne finder for højt. Nu går Premierminister Theresa May ind i diskussionen og vil have kigget på problemet.

Læs mere

14/9 Ladbrokes og Coral sælger butikker før fusion

Den britiske konkurrencestyrrelse (CMA) har bedt Ladbrokes og Coral om at sælge mellem 350-400 af deres bettingshops, før deres fusion kan godkendes. Det krav har bookmakerne valgt at imødekomme, skriver CMA i en pressemeddelelse.

Læs mere

15/9 Spaniere går efter Bet365* på grund af limits

Den spanske advokat, Ricardo Fabrega, repræsenterer en gruppe bestående af 230 bettors, der har valgt at sagsøge Bet365* grundet limits. Advokaten erkender, at det ikke kun er Bet365*, der benytter denne praksis, men de er udvalgt som en testsag. Bet365* forsvarer sig med deres regler og vilkår, som spillerne selv har accepteret, der giver dem retten til at uddele limits.

Læs mere

16/9 YouTuber trukket i retten: Promoverede videospils-gambling
Den første sag omhandlende skinbetting er i gang i England. To personer er under tiltale for at have promoveret og reklameret for ulovlig gambling, mens den ene af dem også er tiltalt for at opfordre mindreårige til at gamble. Begge af de tiltalte gjorde sig mest inden for FIFA-spillet.
Læs mere

17/9 Græske gambling-licenser uddeles i oktober

Grækenland er klar til at forsøge sig igen med gambling-licenser. Grækenland forsøgte sig tilbage i 2011 med midlertidige licenser, men det var uden den store succes, da de græske myndigheder ikke for alvor kunne stole på de tal, de modtog fra betting-operatørerne. Med de nye licenser skal der betales 35 % i skat af gamblingomsætningen. 

Læs mere