Hvad skete der i bettingbranchen i uge 36? GVC overtager Bwin*.Party, Pitstop-café klager over DS, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling.

31/8 Stort bonus-misbrug hos Betsafe/Nordicbet

Betsson* Group - der udbyder spil gennem Betsafe og NordicBet* - fortæller til BetXpert, at der i det seneste år er sket en kraftig stigning i misbruget af velkomstbonusser. Det er nu så slemt, at de skærper indsatsen og sætter hårdt ind for at komme misbruget til livs.

Læs mere

1/9 Paddy Power-aktier stiger midt i fusionsforhandlinger

Der er store forventninger til det kommende samarbejde mellem Betfair* og Paddy Power, der skulle være tæt på at blive enige om en fusion. Den optimisme har også bredt sig til aktiemarkedet, hvor Paddy Power tirsdag sidste uge steg med 20%.

Læs mere

2/9 Pitstop-kiosker i opgør med Danske Spil*

Flere Pitstop-cafeer har måttet dreje nøglen om, mens andre kæmper med økonomiske vanskeligheder. Det har fået flere Pitstop-franchisetagere til at beskylde Danske Spil* for at ødelægge deres forretning via dårlig markedsføring og gammeldags teknologi, skriver finans.dk

Læs mere

3/9 Irland uddeler nye bookmaker-licenser

Med den nye irske licens-lovgivning skal spiludbyderne fremover af med 10.000 euro hvert andet år for at få online licens til det irske marked. Derudover er der en 1% omsætningsskat, mens overskuddet beskattes med 15%. Ialt har 27 bookmakere fået licens, heriblandt Bet365*, William Hill, Ladbrokes og selvfølgelig lokale bookmakere som Paddy Power og Boylesports.

Læs mere

4/9 Bwin*.Party accepterer bud fra GVC

Så lader det til at budkrigen endelig er overstået, da GVC, der bl.a står bag Sportingbet og Scandic, har fået accepteret deres bud for at overtage Bwin*.Party. GVC skal af med 1,1 milliarder pund, hvilket var betragteligt mere end 888 ville give for Bwin*.Party-koncernen.

Læs mere

4/9 Opgivende 888 forlader forhandlingsbordet

Efter nyheden fra Bwin*.Party om, at buddet fra GVC er blevet accepteret har 888 valgt at kaste håndklædet i ringen og de har nu meddelt, at de ikke ønsker at forhøje deres bud, der oprindeligt lød på 908 millioner pund.

Læs mere

4/9 Danske Spil* ændrer vilkår for Pitstop-caféer

Der er blot 18 Pitstop-caféer tilbage efter en række konkurser, og det har medført massiv kritik af hele konceptet. Danske Spil* har derfor valgt at sænke deres royalitetsafgift fra 10% til 5%. Franchisetagerne er dog stadig ikke tilfredse, da de ønsker bedre markedsføring.

Læs mere (betalingsside)

5/9 888Sport får comeback i Danmark

Ambitionerne er store hos bettinggiganten 888Sport, der rykker ind på både det danske og rumænske marked. 888Sport valgte ikke at søge om licens i 2011, men har nu besluttet, at de vil gøre comeback. De lancerer i øvrigt også 888Poker og 888Casino til de danske spillefugle.

Læs mere

5/9 Belgien undersøger omfattende tennis-matchfixing

Mistænkelige tennis-bets har fået de belgiske myndigheder til kaste sig ud i en større matchfixing-undersøgelse i ATP Challenger Tour og ITF Futures turneringer. Det menes, at der findes konkrete beviser med IP-adresser fra online-bets og video-optagelser fra betting shops.

Læs mere