Fra mandag kan du som dansk bettor udvide din bookmaker-portefølje, når 888Sport får comeback på det dansk-licenserede bettingmarked. Og ambitionerne er store hos bettinggiganten.

Fra næste uge - nærmere bestemt mandag - øges konkurrencen blandt de licenserede bookmakere herhjemme. Den gamle kending 888Sport, der tidligere har haft danske kunder, er nemlig klar til et comeback. 

Det bekræfter operating chief Itai Frieberger til 4-traders.com. 

Udover 888Sport vil danske kunder også kunne boltre sig på 888Poker og 888Casino. Det er den store betting-koncern 888 Holding, der står bag de tre brands. Og det er ikke en hvilken som helst spiller i branchen. 888 Holding kæmper lige nu med en anden sværvægter, GVC Holding PLC, om at overtage aktiemajoriteten i Bwin*.Party Digital Entertainment PLC.

Rykker også ind i Rumænien

Selskabet har således også store ambitioner for genkomsten på det danske marked. Lanceringen sker nogenlunde samtidig med, at de også går ind i Rumænien. Chef Itai Frieberger siger til 4-traders.com, at deres nye engagement i de to lande er et vidnesbyrd om, at de har den rette teknologi og know-how til at blive markedsførende på regulerede markeder.

"Vi er stolte af at føje vores 888-brands til disse markeder, hvilket bekræfter vores ambition om at blive en dominerende global spiller på de regulerede markeder," siger han til 4-traders.com.

BetXpert arbejder stadig på at få et interview med 888Sport for at høre om, hvad de kan tilbyde nye danske kunder.