Hvad skete der i bettingbranchen i uge 35? Flotte halvårsregnskaber hos bookmakerne og ny kæmpe-fusion på vej, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

25/8 Coral lukker Highroller-service efter store tab

Med et underskud på over 10 millioner pund i dette kvartal har Coral valgt at trække stikket for deres Highroller service, der ellers skulle tiltrække storspillende kunder.

Læs mere (betalingsside)

26/8 Danske Spil* med lille fremgang

Danske Spils ny halvårsrapport for 2015 viser en fremgang i bruttospilleindtægt (BSI) på 145 millioner i forhold til samme periode sidste år. Værd at bemærke er, at det delvist ejede CEGO - med onlinekasinoet spil.nu - står for et overskud på 78 millioner, mens de samlede udgifter er steget med godt 60 millioner kroner. Alt i alt lander Danske Spil* et overskud på 791 millioner kr, som er 22 millioner mere i forhold til sidste år.

Læs mere her

26/8 Betway satser på E-sport

Med en ny portal har Betway markeret sig som en af de førende bookmakere på E-sport markedet. Der vil være masser af spiludbud til E-sport gamblerne med både prematch-odds, livebets og langtidsspil.

Læs mere

26/8 Fremgang på det hollandske marked

De hollandske spillemyndigheder, Kansspelautoriteit, vurderer, at der nu er 437.000 online-gamblere i Holland og markedet i år vil nå en værdi på 296 millioner euro. Det er en stigning på 7,6% i forhold til sidste år, og samtidig føger en anbefaling af indførelsen af en onlinebeskatning på 20%.

Læs mere (betalingsside)

26/8 Paddy Power stormer frem med forrygende overskud

Med pæn fremgang på det britiske og australske marked kan den irske bookmaker Paddy Power præsentere et overskud på 345 millioner euro i årets første 6 måneder. Det er en stigning på hele 34% i forhold til første halvår sidste år.

Læs mere (betalingsside)

26/8 Betfair* og Paddy Power enige om fusion

Bestyrelserne bag Betfair* og Paddy Power har meddelt, at de er nået til principiel enighed om en sammenlægning af de to selskaber. Såfremt fusionen bliver en realitet, vil det samlede selskab, Paddy Power Betfair* plc, blive blandt de største spiludbydere i verden, målt på indtjening.

Læs mere

26/8 Pres for at indføre limits på spillemaskiner i England

Der er igennem længere tid blevet opbygget et større pres fra flere organisationer for at få indført en 2 pund begrænsning på de kontroversielle FOBTs-spillemaskiner i de britiske betting-shops. Bookmakerne afviser dog at sænke indskudsgrænsen på 100 pund pr. spin.

Læs mere

27/8 Betfair* og Paddy Power-fusion kan give marketing-boom

Den irske bookmaker Paddy Power er berygtet for deres skøre reklametricks med bl.a Bendtners underbukser. Nu slår de sig sammen med Betfair*, hvilket giver et større marketingsbudget og kan føre til nye kontroversielle kampagner.

Læs mere

28/8 Bet365* mest populær hos Europa League-betterne

Spillesiden Bettingexpert er kommet frem til, at Bet365* var den mest benyttede bookmaker til midtugens Europa League-kampe; og det endda både for Asian Handicap og Over/Under-spil. Størst omsætning var der på kampen mellem Jablonec og Ajax Amsterdam.

Læs mere

28/8 Flot halvårsoverskud til 888

Midt i forhandlingerne om overtagelse af Bwin*.Party kan 888-koncernen fremvise et overskud på 244,9 millioner dollars. Det er en fremgang på 9% i årets første 6 måneder i forhold til samme periode sidste år, og det er især på sportsbetting-området at 888 stormer frem.

Læs mere

28/8 Også klar fremgang hos GVC Holding

GVC Holding, der bl.a står bag Sportingbet og Scandic, er største konkurrent til at overtage Bwin*.Party. De har netop fremvist et halvårsoverskud på 121 millioner euro, hvilket er en stigning på 15% i forhold til første halvår sidste år.

Læs mere

28/8 888 vil ikke byde mere for Bwin*.Party

Selvom GVC har afgivet højeste bud for at overtage Bwin*.Party-koncernen, så står 888 fast på deres bud på 908 millioner pund. Alligevel er bestyrelsen hos 888 overbevist om, at Bwin*.Party vil foretrække at acceptere deres bud fremfor de 1,1 milliarder pund fra GVC.

Læs mere

30/8 Bookmakerne holder fast i omdiskuteret livespil-app

Livebetting er ikke tilladt i Australien (pånær over telefonen), men det omgår bookmakere som Ladbrokes, Bet365* og William Hill med deres Click To Call-app, som lader kunderne sætte livebets. Det har mødt stor kritik, mens Interpol sammen med det australske politi nu kigger på, om bookmakerne kan retsforfølges.

Læs mere