Hvad skete der i uge 30? Unibet* med skuffende regnskab, EM-angriber risikerer straf for betting-sag, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

25/7 Medarbejdere bortvist: Snød med Oddset for 80.000 kroner

Ni ansatte har fået sparket efter at have snydt med Oddset-kuponer i butikken KIWI i Viby ved Aarhus. De ansatte har udskrevet Oddset-kuponer og delt flittigt ud til venner og bekendte uden at betale. Sagen er meget usædvanlig, lyder det fra Danske Spil*.

Læs mere

25/07 888 og Rank bekræfter snak om overtagelse af William Hill

888 Holdings og The Rank Group har bekræftet, at de er i indledende samtaler om en potentiel overtagelse af William Hill. De to virksomheder fortæller ligeledes, at man ikke har lavet en formel forespørgsel til William Hills bestyrelse. William Hill udsendte en erklæring, hvori bookmakeren fortæller, at de vil lytte til og overveje ethvert forslag, der kunne være forestående fra konsortiet.

Læs mere

26/07 Afrikansk bookmaker trøjesponsor for Hull City

Den afrikanske bookmaker SportPesa har indgået en sponsoraftale med den nyoprykkede Premier League klub Hull City, hvilket betyder af SportPesa skal prydre klubbens trøjer de næste tre sæsoner. Lokale medier melder, at SportPesa betaler 10 mio. pund for aftalen, hvilket er den største aftale i Hull Citys historie.

Læs mere

27/7 Unibet-aktien falder efter svagt kvartal

Den svenske bookmaker Unibet* har leveret skuffende regnskabstal, og det blev også noteret på Stockholmsbørsen, hvor kursen faldt ca. 6 procent. Samlet fik Unibet* et driftsresultat21,1 mio. pund i andet kvartal, mens analytikernes forventninger var på 28,6 mio. pund.

Læs mere

27/7 Fusion mellem Ladbrokes og Gala Coral afhænger af butiklukninger

Den kommende fusion mellem Ladbrokes og Gala Coral Group har fået grønt lys til at gå igennem af Storbritanniens Konkurrencestyrrelse, men kun på en betingelse; De skal nemlig skille sig af med 400 butikker svarende til 10 % af de to virksomheders butikker. Dette skal være med til at mindske konkurrencen i 642 lokalområder.

Læs mere

29/7 EM-angriber tiltalt for at bryde betting-forbud

Den nordirske landsholdsspiller Kyle Lafferty er havnet i en disciplinær-sag efter, at det engelske fodboldforbund FA har tiltalt Norwich-angriberen for tilbage i februar at have deltaget i sportsbetting.

Læs mere

30/7 AGF reklamerede for ulovlig bookmaker

I sidste uges træningskamp på Ceres Park i Aarhus blev der stik mod reglerne reklameret for en stribe bookmakere uden dansk licens, da AGF tog imod den tyrkiske storklub Galatasaray. AGF risikerer nu, at Spillemyndighederne går ind i sagen.
Læs mere