Hvad skete der i uge 29? Stor bookmakerfusion på vej, tusindvis af gamblere anholdt for ulovlig EM-betting, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedopsamling.

19/7 Over 4.000 anholdt for ulovlig EM2016-betting

Interpol har konfiskeret over 10 millioner pund og anholdt ialt 4.100 personer for at have deltaget i ulovlig betting under sommerens EM-slutrunde. Der har været ransagelser i 11 lande, hovedsageligt i Asian men Interpol har også slået til i Frankrig, Italien og Grækenland.

Læs mere

20/7 Sydkoreansk baseballspiller anklaget for ulovlig betting 

Den koreanske baseballspiller An Ji-man, der til daglig spiller for Samsung Lions, er blevet anklaget for at finansiere ulovlig betting i landet. Ifølge anklagerne har Ji-man givet penge til en ven, som har brugt disse til at starte ulovlig bettingvirksomhed. Ji-man forklarer selv, at pengene er blevet brugt til at åbne en restaurant.

Læs mere

22/7 Italienske tennis-spillere udelukket for matchfixing

Det italienske tennisforbund har udelukket tre spillere for matchfixing. Marco Cecchinato, nr. 146 på verdensranglisten, fik udover en karantæne på 18 måneder også en bøde på 40.000 euro for at tabe med vilje ved en ATP Challenger-turnering. Også Riccardo Accardi og Antonio Campo har modtaget matchfixing-straffe.

Læs mere

22/7 Baseballspiller anklaget for at matchfixing

Den sydkoreanske baseballspiller, Lee Tae-yang, er blevet anklaget for at have fixet en baseballkamp. Lee Tae-yang skulle være blevet betalt 17.500$ for at underpræstere og tillade første inning i to kampe sidste år. Brokeren skulle angiveligt have forsøgt at manipulere Tae-yangs præstation i 4 kampe.

Læs mere

24/7 Ny bookmaker-gigant på vej

Sunday Times kan berette, at der er forhandlinger om en sammenslutning mellem spil-koncernerne Rank Group og 888 Holdings. Derudover er der spekulationer om, at de sammen vil forsøge at overtage William Hill. Rank og 888 bekræfter, at de overvejer at byde på William Hill.

Læs mere