Hvad skete der i uge 36? Betsson overtager TonyBet i Litauen, det franske bettingmarked er eksploderet, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

5/9 Tipico stopper markedsføring i Danmark

Tipico drosler ned for det danske marked og vælger som konsekvens at stoppe al markedsføring. Også samarbejdet med DBU stopper ved årets udgang.

Læs mere

5/9 eSport er blandt Danske Spils 7 største markeder

Danske Spil* udtaler, at eSport i øjeblikket er blandt selskabets 6.-7. største marked. Nu bliver computerspillene endelig opfattet som en rigtig sport, lyder det. Det er primært League of Legends og Counter Strike, der tiltrækker i Danmark.

Læs mere

6/9 888sport* satser på dansk håndbold

Den bedste danske herrehåndboldliga har fået ny sponsor i skikkelse af det børsnoterede bettingselskab 888, der ser stort potentiale i håndbold og den toårige aftale.

Læs mere

7/9 Det franske bettingmarked buldrer derudaf

De franske spillemyndigheder melder om rekordhøj indtjening i andet kvartal af 2016. De franske bettingselskaber tjente 658,3 millioner dollars, hvilket er 73% mere end samme periode sidste år. De gode tal hænger bl.a. sammen med EM-slutrunden i fodbold, som blev afviklet i sommeren.

Læs mere

7/9 Ladbrokes fortsætter snooker-investering

Ladbrokes har forlænget aftalerne, der dækker titelsponsorat af snooker-turneringene World Grand Prix og Player Championship. Aftalerne løber i 2017 og 2018. Det sker efter, at 2016 var første år, hvor de sponsorerede turneringerne.

Læs mere

8/9 Betsson køber TonyBet
Betsson AB - som bl.a. står bag Betsafe og Nordicbet* - har købt TonyBets moderfirma Lošim? strategin? grup? UAB. Aftalen har kostet 4 millioner euro, men kan blive yderligere 2 millioner euro dyrere, hvis siden lever op til visse præstationsbetingelser i løbet af 2017. TonyBet har licens i flere lande, blandt andet Danmark, men Betssons overtagelse gælder kun Litauen.

Læs mere

9/9 Australierne indfører limitgrænse fra 1. oktober

BetXpert har tidligere skrevet, at den australske deltat Victoria indfører minimumlimit på hestevæddeløb. Og nu er datoen også meldt ud. Fra 1. oktober indføres en generel limit, så alle spillere kan vinde 1.000 - 2.000 australske dollars svarende til 5.000 - 10.000 danske kroner, alt afhængig hvilken type væddemål du spiller på.

Læs mere 

Den bedste danske herrehåndboldliga har fået ny sponsor i skikkelse af det børsnoterede bettingselskab 888, der ser stort potentiale i håndbold og den toårige aftale