Hvad skete der i uge 43? Flot overskud hos Betsson*, Rusland blokerer en række bookmakere, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

19/10 E-Sport ramt af matchfixing-sag

I Sydkorea er ni personer blevet anholdt, da de er sigtet for at medvirke til matchfixing i forbindelse med kampe i Starcraft 2. Blandt personerne er to professionelle gamere, og de risikerer at få livstidskarantæne i sporten. En af de profesionelle gamere, Choi Byeong-Heon, skulle eftersigende have taget imod 27.000 dollars for at lade sig dræbe i en kamp.
Læs mere

20/10 Bet365* overvejer at anke afgørelse om black-listing i Rumænien

Bookmakeren Bet365* er uden begrundelse blevet frataget sin licens i Rumænien og blevet blacklistet som bookmaker. Det sker i kølvandet på, at konkurrenten Bwin blev det samme ugen forinden. Nu overvejer Bet365* at anke den beslutning, så de fortsat er til rådighed for de rumænske bettere.
Læs mere

20/10 Engelske væddeløbsbaner i opgør med bookmakere

De to magtfulde britiske væddeløbsforeninger Jockey Club Racecourses og Arena Racing er gået sammen i kampen om at få en del af bookmakernes indtjening fra deres online-kunder. Flere bookmakere, heriblandt Bet365*, har indgået en frivillig ordning om at dele deres overskud på væddeløbsbanerne.

Læs mere

21/10 Fantasy-spillere risikerer at få låst deres penge

Der er stormvejr omkring de populære Fantasy Sports-spil i USA, hvor det nu undersøges, om spiludbydere som DraftKing og FanDuel bryder loven om gambling. Det kan føre til en ny Black Friday, hvor der i 2011 blev lukket ned for online-poker sider, og spillerne ikke kunne få adgang til deres indestående.

Læs mere

21/10 Japanske baseballspillere i bettingskandale

I første omgang blev det opdaget, at en japansk baseballspiller fra holdet Yomiuri Giants havde bettet på kampe i ligaen, hvilket er ulovligt. Sidenhen er det kommet frem, at yderligere to holdkammerater har spillet på kampene - ingen af spillerne har dog spillet på kampe, de selv har været involveret i.

Læs mere

21/10 Kontra sætter fokus på matchfixing i håndbold

TV2 Sport-magasinet Kontra og deres hold af eksperter kaster sig over matchfixing-problemerne i håndbold, hvor den danske træner Lars Walther beretter om et tilfælde med aftalt spil fra den bedste italienske håndboldrække.

Læs mere

22/10 Danske Spil* stopper poker-robotter

Poker-spillere hos Danske Spil* og samarbejdspartneren Bwin*.Party er blevet afsløret i at benytte spillerobotter. Spillerne har fået konfiskeret deres gevinster, der er tilbagebetalt til de spillere, som er blevet snydt. Der er dog langt fra nok midler til at dække alles tab.

Læs mere

22/10 Næste stop for 888 bliver Italien

Efter at have åbnet for spil på danske marked, kan 888 nu se frem til at begynde deres italienske eventyr, og de forventer at kunne tage imod de første italienske kunder i 1.kvartal af 2016.

Læs mere (betalingsside)

22/10 Betsson* med rekord-overskud

Der blev hentet et overskud på ialt 973 millioner sv.kr i 3. kvartal hos Betsson*, der bl.a også står bag Betsafe og Nordicbet*. Dermed kan der jubles over en fremgang på 24% i forhold til 3. kvartal sidste år. Det er specielt øget omsætning på sportsbetting, der har sikret fremgangen.

Læs mere

22/10 E-Sport står foran kæmpe-boom

Ved en Igaming-konferencen i Berlin kunne sportsbook-chef Marco Blume fra Pinnacle fortælle, at betterne grådigt har kastet sig over E-Sport, som nu er deres 7. største marked foran bl.a. golf og rugby.

Læs mere

22/10 Rusland blokerer en række bookmakere

Tilbage i februar blev der varslet en hårdere kurs overfor spiludbydere uden licens på det russiske marked, og nu er bookmakere som Unibet*, Bet365*, Ladbrokes, Pinnacle, Betway og Bwin*.party blevet blokeret. Til trods for dette arbejdes der fortsat på et mere liberaliseret russisk bettingmarked. 

Læs mere

23/10 Fald i overskud hos William Hill

De stigende skatteomkostninger i den engelske spillelovgivning har medvirket til, at William Hill har oplevet et fald i deres overskud på 39% i 3. kvartal i forhold til samme kvartal sidste år. Det blev også til skuffende resultater på det spanske og portugisiske marked.

Læs mere

23/10 Rugby-VM slår betting-rekorder

Værtsnationen England nåede ikke videre end gruppespillet, men det har ikke stoppet Rugby-betterne. Unibet* kan meddele, at dette Rugby-VM vil slå omsætningsrekorden, hvor der specielt har været tiltro til New Zealand som vinder af turneringen.

Læs mere

23/10 EU sætter Tyskland på plads

Tyskland vil gerne retsforfølge spiludbydere, der uden licens tillader spil fra tyske kunder. Men det har EU-retten sat en stopper for, da den tyske spillelovgivning er imod EU-reglerne. Der er fortsat store bekymringer omkring den tyske licens-proces.

Læs mere

24/10 Bet365* anerkender ikke rumænske betting-bøder

De rumænske spillemyndigheder har blacklistet Bet365* og truet med bøder på op til 2.600 dollars til de rumænske Bet365-kunder, der fortsat benytter hos den engelske bookmaker. Bet365* har dog svaret igen med at anbefale, at kunderne ikke betaler disse bøder, da de er klar til at gå til domstolene for at omstøde udelukkelsen.

Læs mere