Hvad skete der i uge 42? Bwin* og Bet365* mister rumænsk licens, machfixing-frygt i Sverige, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

12/10 Cash-out funktion booster Interwetten-regnskab

Interwetten-kunderne har taget godt imod den nye Cash-out funktion, som sammen med øget livebetting har hjulpet bookmakeren frem til en stigning på 16% i 3. kvartal i forhold til samme periode sidste år. Cash Out stod for 5% af indtjeningen på sportsbetting.

Læs mere (betalingsside)

12/10 Ny mistanke om insider-snyd i Fantasy Sports

Der er rejst nye anklager mod ansatte hos de yderst populære Fantasy Sports-udbydere, der mistænkes for at misbruge oplysninger til at vinde præmier. Således skulle flere af de store vindere være ansat hos enten DraftKings eller FanDuel, der dominerer Fantasy Sports-markedet.

Læs mere

12/10 Bwin*.Party nægtes adgang til Rumæniens spillemarked

Den store spille-koncern Bwin*.Party Digital Entertainment er blevet sortlistet af de rumænske spillemyndigheder og må kigge langt efter licens i Rumænien på trods af at have tilbagebetalt 100 millioner kr. i skat. Årsagen skulle være, at selskabet ikke midlertidig har lukket ned for de rumænske kunder.

Læs mere

12/10 ESSA: Fald i antal af mistænkelige sager

Der blev i alt indrapporteret 73 sager til spiludbydernes brancheorganisation  ESSA i 3. kvartal, og i 18 tilfælde blev de berørte spillemyndigheder underrettet om det mistænkelige spilmønster. Det er et fald i forhold til både 1. og 2. kvartal. Det er igen tennismarkedet, der står for langt de fleste sager.

Læs mere

12/10 Steffen Dam: Næppe matchfixing i Albaniens sejr

Spileksperten Steffen Dam giver ikke meget for rygterne om bestikkelse i Armenien-Albanien kampen. Der er ikke tegn på matchfixing op til kampen, hvor storspillerne faktisk havde mest fidus til Armenien, og odds for en albansk sejr steg op til kampstart.

Læs mere

13/10 Bookmakere lukker for spil på svensk fodbold

Frygten for aftalt spil lurer i svensk fodbold, hvor bookmakere på stribe vælger at lukke ned for spil på fem specifikke svenske klubber. Suspenderingen skyldes blandt andet et usædvanligt spilmønster.

Læs mere

14/10 Sportingbet sponsor for Euroleague Basketball i Grækenland

Sportingbet har indgået en 4-årig sponsoraftale med basketball-turneringen Euroleague specifikt for Grækenland. Sponsoratet inkluderer Final Four, Game of the Week samt Eurocup Finals.

Læs mere

15/10 Betsafe bliver bettingpartner med Manchester City

De har ventet længe med at finde deres første bettingpartner, men nu er det lykkedes Betsafe at indgå et samarbejde med Premier League-giganten Manchester City. Aftalen betyder, at Betsafe-kunder fremover vil kunne se frem til eksklusive tilbud og kampagner.

Læs mere

16/10 Bet365* beholder odds-førertrøjen

Ifølge Oddschecker så var det igen Bet365*, der i september havde markedets bedste odds. Der har været godt gang i de store fodboldligaer og rugby-VM, og i 20,52% af kampene har Bet365* været førende på markedet. Betfair* tog igen 2.pladsen med 14,26%.

Læs mere (betalingsside)

16/10 Bet365* mister licens i Rumænien

Tidligere er bl.a Bwin*.Party blevet blacklistet i Rumænien, og nu er den engelske bookmaker Bet365* også røget i den rumænske skammekrog og fået frataget spillelicens. De rumænske Bet365-kunder har indtil slutningen af oktober til at få udbetalt.

Læs mere

16/10 BBC går i kødet på bookmakernes limitering

Det er ikke kun i Danmark, at bookmakerne giver limits til udvalgte kunder. Det sker i høj grad også i Storbritannien, hvilket BBC for nyligt har vist. Læs her, hvad bookmakerne svarer på kritikken.

Læs mere