Den store internationale koncern Bwin*.Party må kigge langt efter licens i Rumænien på trods af at have tilbagebetalt 100 millioner kr. i skat. Årsagen skulle være, at selskabet ikke midlertidig har lukket ned for de rumænske kunder.

Den store spille-koncern Bwin*.Party Digital Entertainment er blevet sortlistet af de rumænske spillemyndigheder. Det skriver bettingmediet IGaming Business i dag.

Selskabet er ikke ukendt i Danmark, da de blandt andet står bag Partybets, Partypoker og Partycasino, som alle har licens i herhjemme. Men selvom Bwin*.Party har tilbagebetalt over 100 millioner kroner tilbage i skat for at komme i betragtning, må de nu kigge langt efter den licens, som de var meget tæt på at få. Og allerede var forhåndsgodkendt til.

Kilder, som Igaming Business har talt med, nævner én bestemt årsag til udelukkelsen. Bwin*.Party skulle nemlig have fortsat med at tage imod bets i Rumænien i stedet for at vente, indtil godkendelsen endelig var på plads.

Ifølge iGaming Business venter nu en lang og sej kamp for at overbevise de rumænske myndigheder om at blive taget til nåde igen.

I selskab med Ladbrokes og Betsson*

Afvisningen er selvsagt et tilbageslag for selskabet - som imidlertid er ved at blive overtaget af GVC Holdings. Senest har konkurrenten 888 Holdings fået licens i Rumænien.

Med afslaget føjes Bwin*.Party til listen over sortlistede bookmakere i Rumænien, som også tæller prominente bookies som Betsson*, Ladbrokes og William Hill.