På et pressemøde i Farum Park i dag blev det offentliggjort at det skandinavisk-ejede spilleselskab Betsafe.com bliver Superligaens tredje sponsor sammen med Arbejdernes Landsbank og PWC.

Betsafe bliver endvidere navnesponsor for 1. Division som i den forbindelse skifter navn til Betsafe Ligaen.

Planen er at aftalen kan sættes igang når den nye danske spillelovgivning træder i kraft og at Betsafe i den forbindelse har modtaget sin danske licens. Aftalen er derfor på nærværende tidspunkt baseret på en hensigtserklæring.

Sponsoratet af Superligaen og 1. Division er baseret på en 3-årig aftale.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen udtaler:

"Det har hele tiden været oplagt, at en af de 4 Superliga sponsorer skulle være et spilleselskab. Vi er derfor glade for at vi har fået en aftale på plads omkring både Superligaen og 1. Division med Betsafe, som vi anser for at være et meget ambitiøst selskab med et stærkt fokus på det skandinaviske marked. Nu krydser vi blot fingre for, at den
nye spillelovgivning træder i kraft snarest muligt sådan at aftalen kan aktiveres."

Betsafe danske manager, Richardt Funch udtaler:

"Det er en stor dag for Betsafe. Det er historisk at vi som det første privatejede spilleselskab indgår en kommerciel aftale med dansk topfodbold. Fodbold er og bliver den mest populære sport i Danmark samtidig med at fodbold repræsenterer den største del af vores sportsbetting omsætning. For Betsafe er der altså tale om et højrelevant
sponsorat der vil give os en unik strategisk platform når vi får vores danske licens. Denne aftale bør være en klar indikation til omverdenen om, at Betsafe har store ambitioner og bliver en meget seriøs aktør fremover på det danske spillemarked.