Betfair Sportsbook* har fået dansk licens, så nu kan danske kunder selv vælge hvor der skal shoppes - i spillebørsen eller i sportsbooken.


Efter en række år som verdens førende spillebørs - hvor kunderne agerer bookmakere, dvs selv sætter odds der så købes af andre kunder - besluttede Betfair* i 2012 at udvide butikken så den også omfatter en regulær Sportsbook.

Betfair Sportsbook* - hvor oddsene således sættes af selskabets egne oddssættere - har nu fået dansk licens, og det betyder at danske kunder fremover kan bruge Betfair* som både spillebørs og normal bookmaker.

Gode odds, stærke tilbud og lækker livebetting

I Betfair Sportsbook* får man odds i den pæne ende af markedet - især på tovejs-spil som fx Over/under - og et flot livebetting-udbud. Hyppige promotions over for både nye og gamle kunder er også et incitament til at indlemme Betfair Sportsbook* i sin bookmaker-portefølje, ligesom den mobile platform er en nydelse at bruge.

1.000 kr. freebet til nye kunder

I forbindelse med åbningen i Danmark har Betfair Sportsbook* et flot tilbud til alle nye kunder: Første spil matches med et freebet på op til 1.000 kr. Læs mere om tilbuddet her

Læs vores anmeldelse af Betfair Sportsbook* på http://www.betxpert.com/bookmakere/betfair-sportsbook