Det er tid til topkamp i Spanien, når Atletico Madrid gæster de forsvarende mestre fra FC Barcelona. 888sport har boostede odds til nye kunder.

Dagens kamp mellem FC Barcelona og Atletico Madrid kan meget vel vise sig, at blive meget udslagsgivende for årets La Liga. De to hold er nemlig stukket en anelse af i toppen af ligaen, og vinderen af dagens kamp vil placere sig øverst i tabellen, når denne runde er slut.

Barcelonas offensiv banker kasserne i nettet, mens Atletico Madrids defensiv kun er blevet passeret otte gange i denne La Liga. To af disse otte mål faldt i det første opgør mellem disse to mandskaber, da Barcelona vandt 1-2 i Madrid, så der er ingen tvivl om, at de er favoritterne i dette opgør. Kig i infoanalysen om kampen for en dybere gennemgang af dagens storkamp.

Boostede odds på begge hold

888sport markerer kampen med en lille kampagne for nye spillere. Har du aldrig haft en konto hos dem før, kan du nemlig benytte dig af deres boostede odds på kampen.

Således kan man få odds 4 på at FC Barcelona vinder, mens en Atletico Madrid-sejr giver odds 12. Tilbuddet gælder som sagt kun for nye kunder, ligesom det også er maksimalt 100 kroner, der bliver boostet. Denne kampagne med boostede odds kan godt kombineres med deres normale velkomstbonus.

Kampen spilles i dag klokken 16:00, og den kan ses på TV3 Sport 1. 

Sådan gør du: