Rygterne er altid mange, og transfervinduet i januar 2016 er ingen undtagelse. Se alle transferodds her - og få overblikket over hvilke klubber bookmakerne tror Mourinho, Bendtner, Gündogan og co. skal til i denne transferperiode.

Det er januar, og transfervinduet er igen åbent.

Det fører altid til diverse spekulationer, hvor fodboldmedierne har travlt med at rygte et hav af trænere og spillere til nye klubber. Vil Bendtner eksempelvis komme ud af det tyske dødvande i Wolfsburg og finde sig en ny klub - i givet fald hvilken?

Og hvad med José Mourinho? En trænerkapacitet af den størrelse plejer ikke at gå ledig rundt særligt længe. Er han endelig på vej til Manchester United, eller skal han måske til fransk fodbold?

Vi kigger her på bookmakernes transferodds og starter med i Tyskland.

Spiller Ilkay Gündogan i Dortmund efter vinterpausen? Ja Nej
Unibet
1,30 3,00

Den 25-årige Ilkay Gündogan har siden 2011 har kontrolleret midtbanen i Dortmund. Flere store klubber, heriblandt Manchester United og Liverpool, er blevet nævnt som mulige aftagere. Bliver han sendt afsted i dette vindue?

Ny klub til Ludwig Augustinsson i vinterpausen? Ja Nej
Unibet
3,0 1,30

Ludwig Augustinsson er kun 21 år gammel og skiftede til FCK sidste vinter, men han kan meget vel være på vej videre i karrieren. Hans præstationer har ligget på et højt og stabilt niveau, hvilket har vakt interesse i England, Tyskland og Holland.
Gå til Unibet* her og tryk på fodbold

-> transfers

José Mourinhos næste klub Odds Bookmaker
Manchester United 1,70
NordicBet
 PSG  6,00  
Betsafe
 AS Roma  9,00  
NordicBet
 Englands landshold  15,00  
Betsafe
 Portugals landshold  15,00  
NordicBet
 Real Madrid  15,50  
Betsafe
 Manchester City  20,00  
NordicBet

José Mourinho blev fyret i Chelsea den 17.december, og der er stadig tavst omkring hans fremtid. Den 52-årige taktiker bliver dagligt rygtet til en nu klub, men linket til Manchester United virker vedholdende. Kan han forløse potentialet på Old Trafford?

 Gå til Nordicbet* eller Betsafe her og tryk på fodbold

-> transfermarked

Hvor spiller Nicklas Bendtner efter dette transfervindue? Odds Bookmaker
VfL Wolfsburg 1,45
Unibet
Nwecastle United 5,50
NordicBet
FC København 11,00
Unibet
Hannover 96 18,00
Unibet
Sunderland 51,00
Unibet
Brøndby IF 76,00
Unibet
Manchester United 100,00
Betsafe
Arsenal 101,00
Unibet

Der er et hav af odds på en eventuel ny klub til Nicklas Bendtner, og ovenfor er et udsnit af dem. Han er langt fra førstevalg i Wolfsburg, men Bas Dost er netop blevet skadet, og det kan måske sætte en stopper for et vinterskifte. Hvad tror du?


Skarpe BetXperter

BetXperts brugere har tidligere vist sig særdeles skarpe inden for transferodds. Se bare dette vanvittige David de Gea-trade fra sidste transfervindue.

Der er masser af andre interessante odds på transfers i januar 2016. Lad os bruge denne tråd til at debattere og finde værdien.