Det er endnu ikke sket, at et hold, der ligger nummer 1 i Premier League på dette tidspunkt, giver pengene hele ni gange igen hos Nordicbet*. "Alle venter på, at humlebien ikke kan flyve," erkender oddssætter Tonni Munk Jensen.

Kan Leicester virkelig gå hele vejen? 

Nej, lyder det samstemmende fra bookmakerne, som endnu tilbyder høje odds på, at Leicester nupper Premier League-titlen. Eksempelvis giver Nordicbet* pengene 9 gange igen. Bet365* har odds 9,5 på Leicester-triumfen.

Skepsissen skyldes konservative bookmakere, som endnu ikke vil acceptere Leicester som et tophold. Ingen ønsker at skille sig ud, siger Nordicbets oddssætter Tonni Munk Jensen i en pressemeddelse:

"Leicesters flotte sæson udstiller på mange måder spillebranchen. Bookmakere er i virkeligheden meget konservative og konsensussøgende. Især når det gælder de store ligaer. Vi kigger meget på konkurrenternes odds og kan ikke lide at skille os for meget ud. Det resulterer i, at vi nogle gange bliver fanget i vores eget spind, når et hold som Leicester bliver ved at vinde."

Historien om humlebien

For i virkeligheden burde oddset være meget lavere.

"... alle bookmakerne sidder og venter på, at humlebien opdager, den ikke kan flyve. Vi stirrer os blinde på de tvivlsomme navne i truppen og glemmer, at selvtillid, momentum og kemi kan flytte bjerge i sportens verden. Samtidig overser vi måske, at ingen af de sædvanlige storhold viser det format, der skal til for at vinde mesterskabet," lyder det fra Tonni Munk Jensen i pressemeddelelsen. 

Troede du på Leicester inden sæsonstart ville du få odds 3.000 hos Nordicbet*.

Odds på at Leicester bliver Premier League-mestre 2015/16 Bedste odds
Bet365
9,5
NordicBet
9,0
Danske Spil
9,0
Unibet
9,0
Betfair Sportsbook
9,0