Duncan er tilbage hos 'De Hviiie', og det fejrer bookmakeren Nordicbet* med et par specialvæddemål. Hvornår tror du for eksempel, at han scorer sit første mål i den hvide trøje?

Morten "Duncan" Rasmussen er tilbage hos AGF, hvor han startede karrieren. Her bliver han igen forenet med hans tidligere træner, Glenn Riddersholm, og sammen håber de to, at Duncan kan finde den målnæse frem, der blandt andet var medvirkende til at FC Midtjylland blev danske mestre i sidste sæson.

Bookmakerne Nordicbeet har lavet nogle særlige specials for at markere Duncans skifte. Går det hele som planlagt, er det meningen at Morten Duncan Rasmussen får debut mod OB i Odense den 26. februar, så AGF har tid nok til at køre ham ind i deres nye system.

I foråret resterer der 15 kampe af sæsonen, og det første væddemål, som Nordicbet* har lanceret, går på hvor mange mål, Morten Duncan Rasmussen får scoret i den hvide AGF-trøje i disse kampe. 

Hvor mange mål scorer Duncan i foråret? 0-2 3-5 6-8 9+
NordicBet
4,80 2,50 2,45 5,50

Det andet væddemål går derimod på hvornår første mål falder. Nordicbet* har haft Morten Duncan Rasmussens karriere under luppen, og de har fundet frem til, at han i gennemsnit har brugt 247 minutter i en ny klub på at score sit første mål. Tror man, at han bruger samme tid denne gang, så honorerer de det med odds 2,40. 

Hvor lang tid går der, før Duncan scorer første mål? 0-100 min 101-300 min 301-500 min 501+ min
NordicBet
3,10 2,40 4,10 5,25

Sådan gør du:

Gå ind på Nordicbet*

- Klik under fodbold

- Klik under Danmark

- Klik under Specialspil