En uge efter at SAS Ligaen forsigtigt stak tåen i vandet, er det lillebrors tur. I denne weekend går fodboldligaen med det sexede navn "Viasat Sport Divisionen" i gang med forårsssæsonen.

Ligaen hedder også 1. division - temmelig vildledende, for ret beset er der jo tale om den ANDENbedste fodboldrække i Danmark (hvilket minder mig om den gamle vittighed om Skodaen, der kaldte sig "bil"...).

Desværre har dansk fodbold flere problemer end de rent navnemæssige, eftersom vejrguderne har stukket en kæp i hjulet på foråret og velsignet de danske baner med sne og frost.

For 2. division (jep, TREDJEbedste række) betyder det, at hele sæsonstarten - samfulde 8 kampe - er aflyst. I 1. division har det kolde vejr trods alt kun sat en stopper for halvdelen af forårets første runde. Følgende 4 er aflyst:

Dalum - AB
Fremad Amager - AC Horsens
HIK - SønderjydskE
Næstved - FC Fredericia

Tilbage er (indtil videre) 4 kampe, hvoraf een - Skjold-Køge - spilles lørdag, mens de øvrige spilles søndag:

19/03 15:00 Skjold - Køge
20/03 13:00 Frem - Ølstykke
20/03 15:00 Nykøbing FA - Brønshøj
20/03 15:00 Vejle - B 93

Her hos BetXpert er vi særligt kede af aflysningerne, fordi det betyder, at Jakob Tøstesens fine analyse af Fremad Amager-Horsens må lægges på is. BetXperts brugere skal dog ikke snydes for fiduser fra 1. division: Inde på ekspertsiden kan man finde 2 fine tip til, hvem der vinder rækken: http://www.betxpert.com/ekspert/dan1/

Gå heller ikke glip af Jakobs fine forårssæsons-optakt, hvor han redegør for den kommende op- og nedrykningskamp i 1. division: http://www.betxpert.com/themes/item.asp?id=26