18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wimbledon i TV og Livestream

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre

Her kan du se tennis idag på Tv.

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Wimbledon 2023 TV guide og livestream

Verdens ældste og mest prestigefyldte tennisturnering er på trapperne, når den engelske Grand Slam turnering, Wimbledon, løber af stablen fra den 3. til den 16. juli. Wimbledon er efterhånden fast inventar på dansk sommer TV. Sammen med Tour de France følges Wimbledon-turneringen tæt af danske sportsinteresserede fra start til slut igennem hele juli måned.

Kan du heller ikke selv vente med at skulle nyde sublim tennis i Wimbledon fra sofaen eller haven derhjemme, så har vi her samlet en lille TV Guide og streaming guide til Wimbledon 2023. Der findes nemlig flere forskellige måder hvorpå man kan nyde sommerens Wimbledon-turnering. Vi viser dig dem her.

Wimbledon på TV

Normalt er det TV2, der har rettighederne til Wimbledon på den danske sendeflade, men i år er en undtagelse. Og det vil glæde mange af de danske tennis-seere. DR har nemlig nappet rettighederne til Wimbledon 2023, således at de danske Wimbledon-elskere kan nyde ‘gratis’ top tennis via licensen. Der er dermed ingen behov for at skulle købe et midlertidigt TV-abonnement hos TV2 Sport eller lignende. 

Livestream Wimbledon gratis i 2023

Du behøver ikke eje et kæmpe fladskærms TV derhjemme for at kunne se Wimbledon kampe i 2023. Udover at kampene sendes live på DRs TV-sendeflade, vises de også via DR livestreaming. Det betyder, at du til enhver tid kan streame samtlige Wimbledon kampe på nettet.

Du kan streame kampene live fra Wimbledon via DRs app eller direkte fra din mobile enheds browser på DRs hjemmeside. Appen kan downloades fra Apples App Store for iOS-enheder som iPad og iPhones og fra Google Play Store for Android-enheder som tablets og Android-telefoner.

Wimbledon livestream via online bookmakere

Hos Unibet og Bet365 vil det endda være muligt at følge langt de fleste kampe via livestreaming på bookmakernes platforme. Wimbledon giver dermed spillerne en mulighed for at få den helt optimale spiloplevelse med både løbende live odds samt live billeder fra de kampe, man spiller på.

Hvis du af en eller anden årsag ikke kan eller har lyst til at følge Wimbledon på TV via DR eller DR livestreaming, så er der også andre måder at følge Wimbledon kampene live på. Visse online bookmakere udbyder nemlig live stream af tenniskampene på de respektive sportsmarkeder. Vi går i de følgende afsnit i dybden med hvordan du får gang i livestreaming af Wimbledon live kampe via en af markedets online sportsbetting-udbydere.

Stream Wimbledon live på Bet365


Bet365 er en af markedets største bookmakere og udbydere af livestreaming og har igennem adskillige år leveret live streaming af de største sportsbegivenheder i verden. De 4 store Grand Slam-turneringer har også altid været på menuen, og det gælder også i år. Langt de fleste Wimbledon-kampe i både herrernes og damernes singleturnering vil blive livestreamet via Bet365 betting-platform.

Sådan livestreamer du fra Bet365

For at kunne blænde op for livekampe via Bet365, kræver bookmakeren først og fremmest, at du har en spillekonto. Man vil godt kunne se de pågældende tennis odds uden at logge ind, men selve billedskærmen med livebilleder er slukket. Det er først, når man opretter en konto, at man vil kunne tilgå live billederne på de forskellige odds- og sportsmarkeder. 

Udover spillekontoen kræver Bet365 også, at du enten har penge stående på din Bet365-spillekonto, eller at du har foretaget et sportsvæddemål indenfor de seneste 24 timer. Det er en regel, der udelukkende er lavet for at undgå, at folk blot bruger Bet365 som streaming-platform uden overhovedet at spille.

Har du penge på kontoen eller foretaget et bet, så er du reelt klar og berettiget til at kunne streame Wimbledon kampe på din mobile enhed eller computer via Bet365. Du går blot ind på Bet365 hjemmeside. Her kan du finde de igangværende live Wimbledon kampe på forsiden, eller du kan vælge at klikke dig ind i tennis-menuen i venstre sides rullemenu. Her finder du så Wimbledon i tennis-undermenuen.

For at se den pågældende live kamp i Wimbledon, skal du blot klikke på kampnavnet og åbne oddsplatformen op for den pågældende kamp. Her vil oddsmarkederne for den pågældende kamp poppe op i venstre side, og live billederne vil tone frem på en lille live skærm i højre side.

Se Wimbledon via livestreaming på Unibet

Bet365 er uden sammenligning et af sportsbetting-markedets største livestream-udbydere, men Unibet følger dog trop på flere større sportsmarkeder. Tennis er en af de sportsgrene, hvor Unibet godt kan følge med. Således kan Unibet også præsentere en lang række live tennis fra Wimbledon fra den 3. juli til den 16. juli.

Sådan livestreamer du Wimbledon kampe via Unibet

Unibet har stort set samme praksis og betingelser som Bet365 hvad angår livestreaming af sport på deres platform. For at du overhovedet skal have chancen for at se live billeder på Unibet, skal du være i besiddelse af en spillekonto, eller oprette en for at komme igennem til livestreaming.

Udover at have en spillekonto, skal du også have penge på din saldo hos Unibet eller foretage et væddemål på den pågældende live begivenhed på spillesiden.

Når du har opfyldt Unibets kriterier for live streaming, kan du tilgå de mange Wimbledon-kampe via Unibets tennis-sektion. Du går blot ind i tennis-menuen, finder Wimbledon-sportsmarkederne og klikker på den live Wimbledon kamp, du ønsker at se. Når du klikker, vil live odds og live billeder tone frem på en ny isoleret platform, som udelukkende er dedikeret til den pågældende kamp.

Livestream Wimbledon kampe med Holger Rune gratis

I Danmark er vores største tennishåb naturligvis bundet op på Holger Runes deltagelse ved Wimbledon 2023. Den gode nyhed for de helt store tennis-entusiaster og dem som blot ønsker at se Holger Runes kampe er, at danskerens tennisopgør kan ses live og helt gratis.

Holger Rune træder ind i Wimbledon-turneringer med sin kamp i første runde den 5. juli mod britiske George Loffhagen. Den kamp kan ses live på DR flow TV eller streames via DRs live streaming. Samtlige af Holger Runes forhåbentligt mange kampe ved Wimbledon 2023 kan naturligvis også streames på Bet365 eller Unibet.

TV guide til Wimbledon kampene runde for runde

3. - 5. juli: 1 runde (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

5. - 6. juli: 2. runde (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

7. - 8. juli: 3. runde (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

9. - 10. juli: 4. runde (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

11. juli: Kvartfinaler, damer og herrer (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

12. juli: Kvartfinaler, damer og herrer (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

13. juli: Semifinaler, damer (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

14. juli: Semifinaler, herrer (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

15. juli: Finale, damer og finale, herredouble (DR, DR.DK, Bet365 og Unibet)

16. Juli: Finale, herrer og finale damedouble.

Feedback