18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spilforslag til VM i kvindehåndbold 2023 - Tips og ekspertanalyser

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Her finder du de bedste spiltips til  VM i kvindehåndbold. Denne gang skal minimum tre af Danmarks kampe spille på hjemmebane i Herning. Følg derfor med før og under slutrunden for at få de bedste VM i kvindehåndbold tips.

De bedste spiltips på VM i kvindehåndbold 2023

Vi hos BetXpert stræber efter at give dig de bedste  betting tips på en række forskellige markeder og sportsgrene. Når det kommer til håndbold og mere specifikt VM i håndbold for kvinder 2023, har vi en masse lækkerier i form af bettingtips og tips om odds. Vores eksperter står klar til at give dig de bedste tips på kampe såvel som mere langsigtede væddemål.

VM  i kvindehåndbold vinderspiltip 2023

Selvom det er et VM, vi har med at gøre, er alle de store favoritter til VM for kvinder 2023 europæiske landshold. Norge er både regerende europa- og verdensmestre, og de kommer til at bære titlen som store forhåndsfavoritter. Bagved lurer Danmark og Sverige, der begge ligesom Norge er værtsnationer. Udover de nordiske lande er Frankrig, Spanien, Montenegro, Holland og Tyskland lande, der der kan nå langt i turneringen. Vi tror dog på, at Norge fortsætter sin sejrsrække, og at de igen tager titlen. Selvom vi selvfølgelig håber, at Denmark kan være med og udfordre hele vejen til finalen.

VM i kvindehåndbold tips om topscorer 2023

Denne turnering er fuld af fantastiske målskytter. Det, vi skal huske på her, er, at det ikke altid er indlysende, at det vindende hold også har topscoreren på deres hold. Norge vandt det sidste guld, men topscorer blev Nathalie Hagman fra Sverige med hele 71 mål. Norske Nathalie Mörk toppede listen under det seneste EM-slutspil.

Vi mener, at Nathalie Hagman stadig har en rigtig god chance for at løbe med titlen. Ellers er Stine Bredal Oftedal fra Norge. Set man danske øjne, så kunne Emma Friis være interessant. Hun scorede 40 mål ved sidste års EM, hvor hun blev dansk topscorer.

FAQ spiltips til Håndbold VM Kvinder 2023

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende spiltips til VM i kvindehåndbold 2023.

Hvor kan jeg finde spiltips til VM i håndbold for kvinder 2023?

Du finder alle spiltips til turneringen her på siden.

Hvilke væddemålstips til VM for kvinder i håndbold anbefaler BetXpert?

Når VM er i gang, finder du alle bettingtips til de daglige kampe her på siden.

Feedback