18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

TV guide for VM i kvindehåndbold 2023

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

BetXperts tv guide giver dig det fulde overblik over alle tv-kampe ved håndbold VM 2023 for kvinder. Hvis du gør brug af vores tv oversigt, misser du dermed ikke noget håndbold i tv hverken i dag eller andre dage i løbet af VM-slutrunden i kvindehåndbold 2023. 

Betsson Officiel Partner for VM i kvindehåndbold

Der bliver vist VM-kampe på både TV2 og DR. Det er også muligt at livestream VM-kampe fra hele slutrunden gratis hos bookmakeren bet365. Det kræver blot, at du har en konto med mindst én øre stående på. Det er lovligt, og så er det også nemt og gratis.

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Gratis livestream til VM-kampene

Du kan livestreame alle kampe gratis ved VM 2023 i kvindehåndbold hos bet365. Du misser altså dermed ikke noget, når der vises håndbold live i dag eller i resten af december. Bet365 tilbyder nemlig, at du kan livestreame alle kampe gratis. Det eneste, det kræver, er, at du har penge stående på din konto. Her skal det nævnes, at det er nok at have helt ned til én øre stående. Så hvis du blot har én øre stående hos eksempelvis bet365, er du sikret livestreaming af håndbold VM hele december. 

Dette gælder selvfølgelig også alle Danmarks kampe. Der er altså glimrende muligheder for at følge landstræner Jesper Jensen og hans udvalgte spillere. Dermed har du de bedste forudsætninger for at se VM i kvindehåndbold i år. Foruden håndbold VM kan du også kvit og frit streame kampe fra flere store fodboldligaer. 

Se hele VM-slutrunden i kvindehåndbold hos bet365

Du kan også livestreame alle håndbold VM-kampe hos bet365. Vilkårene er fuldstændig de samme som hos Unibet, hvor det også er muligt at se en masse live håndbold hos. Eneste forskel er, at hos bet365 ligger minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. Til gengæld er du sikret fri adgang til håndbold i tv under hele VM-slutrunden i kvindehåndbold 2023. Og som det også er tilfældet hos Unibet, så kan du også gratis streame et væld af Europas største fodboldligaer hos bet365. Uanset om du er kunde hos bet365 i forvejen eller ej, kan du på kort tid være i gang med at se håndbold VM ved at klikke på knappen herunder. 

Her kan du se Danmarks kampe ved VM i kvindehåndbold 2023

Du kan bruge BetXperts tv guide til VM i kvindehåndbold 2023 til at se, hvad der er af håndbold i tv i dag og resten af december måned. Du kan naturligvis også bruge den til at få et overblik over, hvor du kan se Jesper Jensens landshold i fjernsynet under VM i Danmark, Norge og Sverige. Det er som nævnt TV2 og DR, der har rettighederne til at vise kampe fra slutrunden. To af Danmarks gruppekampe bliver vist på TV 2's hovedkanal, mens en enkelt gruppekamp vises på DR1. 

  • 1. december 2021 klokken 20.30: Danmark - Serbien (TV2)
  • 3. december 2021 klokken 20.30: Danmark - Chile (DR1)
  • 5. december 2021 klokken 20.30: Danmark - Rumænien (TV2)

Har du stadig flow-tv, er det dermed rigtig nemt at få set Danmarks kampe under VM-slutrunden. Er du én af de efterhånden mange, som ikke længere har en fast tv-pakke, kan du overveje at streame gratis hos bet365. Du kan også benytte DR TV's app eller oprette et abonnement hos TV2 Play. På den måde går du ikke glip af Danmarks kampe eller nogle af de andre kampe ved VM 2021 i håndbold for kvinder. 

Feedback