18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VM i kvindehåndbold 2021: Odds og optakt - Gruppe H

VM i kvindehåndbold: Odds på Gruppe H

Herunder har BetXpert samlet de bedste odds på Gruppe H ved VM i kvindehåndbold 2021. 

Hvilket land vinder Gruppe H? Højeste odds Bookmaker
Østrig 7,00
Argentina 36,00
Kina 150,00

OBS: Odds på vinderen af Gruppe H ved VM i kvindehåndbold er fra fredag den 26. november klokken 11.20.

Værtsnationen Spanien

Selvom Spanien er værtsnation og historisk set har poppet op her og der med gode resultater, så mener bookmakerne ikke, at de skal være mere end dark horses til at vinde VM i damehåndbold 2021. 

Dette ændrer imidlertid ikke på, at de er store favoritter til at vinde denne Gruppe H. Spanien viste da også ved det seneste VM, i Japan, at de har, hvad der skal til. Her blev de nemlig nummer to. Latinoerne har ellers ikke for vane at levere godt ved VM-slutrunder. 

Det har de heller ikke ved EM, men alligevel springer de af og til op som trold af en æske. De vandt således EM-sølv i både 2008 og 2014. De historiske resultater viser os ellers en masse placeringer som nummer 13, otte, ni, 11, 12 og senest ni. 

Uagtet spaniernes svingende resultater skal de være en klasse over gruppens øvrige hold, også anden-seedede Østrig. Alpelandet har ikke de store traditioner for at toppræstere ved de store slutrunder. Dette illustreres ikke mindst ved faktum, at deres seneste VM-deltagelse var i 2009, hvor de blev nummer ti. 

Ser vi bort fra en 3.-plads i 1996, har østrigerne heller ikke nogen store resultater fra EM, som de ikke har kvalificeret sig til siden 2008. 

Argentina hører til blandt de bedste hold i Syd- og Mellemamerika, men har aldrig været i stand til at gøre sig gældende ved verdensmesterskaberne. Det er flot, at de har kvalificeret sig alle gange siden 1999, undtagen i 2001, men den bedste placering er en 16.-plads fra 2019. Måske Argentina kan drille Østrig lidt, men Spanien bliver med al sandsynlighed et for stort bjerg. 

Kina kvalificerer sig som regel også til VM, men gør heller aldrig det store væsen af sig. I 2019 blev det til en 23.-plads. Landet hører til de bedre i Asian, hvor de har et hav af sølv- og bronzemedaljer samt en enkelt af guld fra forskellige mesterskaber. Kina skal håbe på, at de kan slå Argentina og dermed formentlig komme med i mellemrunden. 

Trupperne i Gruppe H

Herunder følger holdenes trupper i Gruppe H.

Spanien

Herunder kan du se værtsnationens VM-trup.

Målvogtere: Silvia Navarro og Mercedes Castellanos

Fløjspillere: Maitane Etxeberria, Carmen Martín, Laura Hernández, Jennifer Gutiérrez Bermejo og Soledad López

Bagspillere og forsvarsspillere: Silvia Arderíus, Alicia Fernández, Carmen Campos, Lara González Ortega, Alexandrina Cabral, Almudena Rodríguez, Irene Espínola og Paula Arcos

Stregspillere: Ainhoa Hernández, Kaba Gassama og Elisabet Cesáreo

Argentina

Nedenfor kan du se den argentinske trup til VM i Spanien.

Målvogtere: Marisol Carratú, Ayelén Rosalez og Leila Niño

Fløjspillere: Ayelén García, Rosario Urban, Lucia Dalle og Valentina Cisneros

Bagspillere og forsvarsspillere: Manuela Pizzo, Macarena Gandulfo, Elke Karsten, Micaela Casaola, Delfina Ojea, Luciana Mendoza, Macarena Sans og Malena Cavo

Stregspillere: Rocío Campigli, Giuliana Gavilan og Antonela Mena

Østrig

Herunder kan du se Østrigs VM-trup.

Målvogtere: Lena Ivancok, Petra Blazek og Anna Hajgató

Fløjspillere: Mirela Dedic, Nina Neidhart, Fabienne Tomasini og Claudia Wess

Bagspillere og forsvarsspillere: Katarina Pandza, Sonja Frey, Johanna Schindler, Patricia Kovács, Johanna Reichert, Ines Ivancok, Josefine Huber og Klara Schlegel 

Stregspillere: Stefanie Kaiser

Kina

Her følger Kinas trup til VM i kvindehåndbold 2021.

Målvogtere: Chang Lu, Chenxi Song og Xia Huang

Fløjspillere: Hai Xia Zhang, Wenna Qu og Yuanyuan Yu

Bagspillere og forsvarsspillere: Chan Liu, Jiayi Wang, Keke Wang, Mengqing Jin, Mengxue Zhou, Shuhui Wang og Xiuxiu Tian

Stregspillere: Jiao Sun, Lei Gong og Mengmeng Mo

Holdene i Gruppe H

Argentina
Kina
Spanien
Østrig

Kommentarer

Feedback