18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur: 2

Match center
22. august 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Stuart Attwell
20. aug. 2021 kl. 11:46 (Opdateret 22. aug. 2021 kl. 16:56) 20/08
339
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tottenham tager i 2. runde på besøg hos Wolves, og jeg har kigget Spurs vej, af flere grunde.

Chance (1-X-2): 30-26-44%
Betvalue: 106,92%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert: 0-1
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
  • Tottenham har startet sæsonen fremragende med en sejr over Man. City, men derudover var man også fint kørende i træningskampene op til sæsonen og jeg ser med positive øjne på Tottenham holdet på trods af Kane-spekulationerne, og den dårlige kamp i ECL.
  • Tottenham stod rigtig godt på banen mod Man. City, og jeg tror Espirito Santo kan sætte noget rigtig struktureret defensivt spil sammen i Tottenham, som i den grad har haft brug for det igennem flere sæsoner. Espirito Santo har været god til at sætte et taktisk disciplineret Wolves hold sammen, og jeg tror han kan gøre det samme med Spurs, hvilket kan gøre dem rigtig svære at score på.
  • Wolves har flere profiler ude. (Se hold info).
  • Wolves har Jimenez med i front i dette opgør, og sidste sæson manglede de ham i den grad, men jeg tænker han skal spilles ind igen. I kampen mod Leicester var han ikke den store faktor, og det kan være en fordel for Tottenham at Wolves, ikke har en frontmand der er helt i omdrejninger. Reserven for Jimenez, Silva som har scoret 4 mål i 33 PL kampe for Wolves, ikke just skræmmende.
  • De spillede mod hinanden d.16/05 i PL hvor Tottenham vandt fuldt fortjent 2-0, og hvis de tager noget af det samme spil med fra den kamp, så får Wolves det svært.
Hold øje med
  • Hvordan vil Tottenham klarer sig i en kamp, hvor de skal frem på banen, det har før været en udfordring for Espirito Santo, at få sit hold til at tage teten, og være det dominerende hold, og jeg kan godt være nervøs for, om dette opgør bliver en meget taktisk forestilling.
  • Kane fylder meget i Tottenham, både på og udenfor banen, og han er savnet, især i startopstilling, hvor han altid har været garant for mål, og med hans mulige fravær bliver Tottenham svækket gevaldigt offensivt, i min optik.
  • Wolves har noget at byde på offensivt da de har Jimenez tilbage, og flankeret af Trincao og Traore kan det godt være en farlig offensiv der kan gøre ondt på Tottenham, jeg er i hvert fald ikke for imponeret af de to backs, og der kan Wolves skabe gode muligheder.
Oddsmarked

Oddset på Tottenham sejr startede i 2-ish og har siden bevæget sig op i de nu 2,43 som jeg synes er spilbart. Det kan sagtens gå hen og blive en taktisk forestilling, hvor de to hold afventer på hinanden, og derfor lugter det også af en kamp med få mål, hvorfor man måske kunne spille DNB til odds 1,70 hos Nordicbet.

Holdene:

Man kunne ift. Tottenham spekulerer i trætte ben da de spiller tre dage efter deres seneste kamp. Men imod Ferreira var det ren rotationstrup, så det er jeg ikke så nervøs for. Mit bud på to start 11'er er:

Tottenham:
Lloris - Tanganga, Dsanches, Dier, Reguilon - Højberg, Skipp, Alli - Lucas, Son, Bergwijn.

Wolves:
Jose Sa - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Neves, Moutiho, Marcal - Trincao, Jimenez, Traore

Hos Wolves er Boly (fast mand) Jonny (reserve) Neto (fast mand) Podence (fast mand) alle ude, og de to sidstnævnte vil være store savn, for et offensiv, der i forvejen har haft problemer med at skabe chancer og mål.

Tottenham er uden Kane (fast mand) sidste års topscorer og holdets store profil, og det er selvfølgelig et kæmpe slag for gæsterne. 

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback