18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Manchester United: Flest hjørnespark Wolves

Match center
29. august 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Mike Dean
26. aug. 2021 kl. 14:17 (Opdateret 29. aug. 2021 kl. 21:26) 26/08
91
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Wolves tager i denne PL runde hjemme imod Man. Utd. En kamp som jeg tror bliver ganske interessant, og en kamp, hvor jeg har kigget på, hvordan Wolves måske vil forsøge at drille Man. Utd.

Chance: 44%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
Det taler for
 • Wolverhampton har nogle super dygtige og spændende folk på kanterne. Traore og Trincao udgøre de to kanter i en 3-4-3 og jeg tror at de vil forsøge sig med mange løb til baglinjen og indlæg, som kan kaste hjørnespark af sig.
 • Afslutninger er en god måde at komme til hjørnespark på, og her er Wolves godt med. I de to første kampe har de haft 42 skud, hvor Man. Utd. til sammenligning har haft 31, og når vi kigger på kvaliteten af modstanderne så er det faktisk en ret interessant statistik.
 • Man. Utd har ikke for vane at angribe med brede kanter, og det er sjældent Man. Utd kommer til mange indlæg, hvorfor de måske heller ikke får så mange hjørnespark. Sidste år 197 hjørnespark på 38 kampe, hvorimod Wolves fik 208.
 • Kigge vi på de to holds seneste opgør, så vandt Wolves hjørnesparkskampen 6-2. I en kamp hvor Wolves var mest på bolden, og dette scenarie kunne jeg faktisk også godt forestille mig i dette opgør.
 • Wolves har fået ny træner, og det virker til at være et mere offensivt udtryk de har i holdet. Imod Tottenham var det Wolves der forsøgte at skabe kampen, og runden før mod Leicester var de også godt med. Kigger vi på hjørnespark i de kampe snittede de 4,5.
 • En måde at få hjørnespark er via indlæg, og kigger vi på sidste år var Wolves det hold i PL der lavede 4.flest med 775, og Man. Utd. lå her nr. 15 med 639. I år er det blevet til 51 indlæg i 2 kampe for Wolves, hvor Man. Utd. har lavet 30.
 • Wolves er uden sejr i de første to PL kampe, og de skal gerne have nogle point på kontoen, især med en ny træner. Så derfor tror jeg også på, at Wolves vil forsøge at gå ind til dette opgør med målet om at præge kampen, og få skabt chancer. Et højt pres på Man. Utd. bagkæden er noget Wolves er gode til, og som jeg tror vil kunne give Wolves et overtag.
Hold øje med
 • Rammer kampen en slutfase hvor der står uafgjort, er jeg ikke sikker på vi får Wolves til at angribe og gå uhæmmet efter de tre point, og det kan være et minus for dette spil.
 • Man. Utd. har en masse offensiv kvalitet, og de får især rigtig mange afslutninger, også flere end Wolves. Sidste år havde de 526 afslutninger og Wovles havde til sammenligning 463. Derudover så har Man. Utd. også nogle skytter der er super dygtige i Pogba, Fernandes og Greenwood.
 • Defensivt har Wolves nogle mangler. Især kan Man.Utd udfordre dem på farten, og skabe farlige situationer som kan kaste hjørnespark af sig. Wolves skal være yderst godt struktureret, hvis de skal undgå situationer hvor de giver for meget bagrum.
 • Wolves har vist spændende takter under den nye træner, men jeg tvivler på at alle aftaler og taktiske tilgange er på plads, og det kan potentielt give Man.Utd en lille fordel, at de under OSG har haft en måde og taktik at spille på, som er bedre implementeret end Wolves.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Wolves kan også findes til samme odds hos bet365. Hvis man vil tage en lidt mere konservativ eller defensiv tilgang til dette hjørnespark spil, kan man også vælge +0.5 asian til odds 1.950 hos bet365. 

Holdene:

Wolves:
Hjemmeholdet spillede d.24 august i EFL mod Nottingham Forrest, en kamp de vandt 4-0 og hvor de fik gang i flere offensive folk. Jeg tvivler dog på, at vi får genvalg til de offensive folk fra Forrest sejren. Mit bud på en Wolves start 11'er er:
Jose Sa - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Ruben Neves, Moutinho, Marcal - Trincao, Raul Jimenez, Traore.

Ude for Woves er Boly (fast mand) og Neto (fast mand)

Man. Utd:
Hos gæsterne er Rashford (fast mand) McTominay (fast mand) og Henderson ude med skader, og det giver en start 11'er, som sidst mod Southampton tror jeg, hvor de spiller 4-2-3-1. Jeg tror dog de vil spiller med Greenwood på top istedet for Martial, og så kan det være Sancho går ind på en kant. 

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback