18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Leicester City: Over 3,0 Kort

Match center
7. februar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Martin Atkinson
6. feb. 2021 kl. 20:50 (Opdateret 7. feb. 2021 kl. 16:24) 06/02
265
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)
Chance (over-præcis-under): 38-35-27%
Betvalue: 107,20%
Spilbar ned til odds: 1,71
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Wolves har fået genrejsning efter deres sejr imod Arsenal. Men Leicester medbringer deres egen selvtillid og udebane form.
Bliver det en taktisk affære for holdende, eller en mål fest? Mit bud er, at vi kommer til, at se kort!
Det taler for
 • Wolves med selvtilliden efter deres seneste sejr imod Arsenal. Selvtilliden skal forsvares, og de 3 point skal jagtes med alt hvad Wolves har, at byde på. Linjen gik over i Wolves seneste kamp og den gik da også lige over da Leicester slog Fulham på fremmed græs. Men nu kommer Leicester til Molinuex og Leicester ved godt, at det ikke bliver en nem kamp.
 • Wolves har ikke langt ned til stregen og Leicester kan hvis United taber sætte sig selv i scene for en 2. Plads i ligaen. Vardy er klar igen, men om han starter inde i kampen her skal vi nok ikke satse på. Men selvom udeholdet starter uden Vardy er de stadig ubesejret i 6 af deres seneste liga kampe. Profiler som Barnes, Maddison & Iheanacho skal nok gøre deres offensive arbejde.
 • Rent statistisk ligger både Wolves og Leicester godt op af på kort listen. Wolves er gået over i 2/5 af deres seneste kampe, og Leicester i 3/5. Deres seneste 4 indbyrdes opgør er den gået over 3 gange. Wolves ligger ikke højest på listen over Tacklinger, dog ligger Leicester på en fin 3. plads. På ”Fouls” listen finder vi Leicester på en 1. plads, og Wolves på 11 plads.
 • Jeg tror, at kampen bliver taktisk og defensiv, hvor Wolves især kommer til, at satse på omstillinger. Det har lidt været træner Espiritos ”Go To” når de møder de større hold. Jeg forventer, at det er Leicester der kommer til, at skabe spillet, og skulle der komme et hurtigt mål, er Wolves tvunget til, at jagte!
 • Ingen af holdende, er bange for, at tage kampen op i duellerne på midtbanen og i de små rum, Min forventning til kampen er, at den bliver spillet hårdt af holdende. Både Espirito og Rogers vil ikke tabe denne her.
Hold øje med
 • Kampen kan blive en taktisk og defensiv affære. Det kan sagtens have en betydning for hvor mange kort der kommer i kampen. Selvom jeg forventer, at der Leicester der skal skabe spillet og Wolves nok stiller sig dybt og kompakt er det ikke altid det der giver anledning til mange kort.
 • Dommer Atkinson er ikke den dommer der har det højeste kort snit i ligaen. Han ligger med et snit på 2,47 uddelt kort på de 17 PL kampe han har dømt i denne sæson. Der er højt til loftet hos ham.
 • At holdende spiller uden tilskuer har også en betydning. Selvom vi er langt inde i Corona tiden og holdende har vænnet sig til de tomme tilskuerrækker, så er der i mange kampe ikke den samme intensitet. Om intensitet kommer til, at stige eller falde i kampen her et godt spørgsmål. Dog forventer jeg nu, at begge hold kommer til, at gå til den.
 • Opstillingen kan have en betydning for om kampen bliver mere taktisk præget. Ved sidste møde kom Wolves i en 3-4-4 formation og Leicester i 3-4-2-1 formation. The Guardian har en lidt anden opfattelse om hvordan de to hold kommer til at stille sig op. Ifølge dem kunne begge hold komme i en 4-2-3-1 formation.
Oddsmarked

Markedet ligger lige nu på 3,50 - 3,40 - 2,10 hos Bet365. 
Selv med Vardys tilbagevende syntes jeg oddset på Leicester er en smule for lavt, specielt fordi det ikke er sikkert, at han starter inde. Ville Rogers virkelig satse hans bedste offensive profil så tideligt efter en skade?
Min egen chancevurdering for kampen ligger omkring 27% - 30% - 43%. Jeg syntes krydset virker interesant her og kan fås til odds 3,50 ved Cashpoint! 

Oddset på over 3 kort AH syntes jeg også er for højt. Ved Wolves møde imod Arsenal kunne oddset på over 3,5 kort fås til 1,98 hos Unibet. Her får 1,90 og pengende tilbage ved præcis 3 kort. 
Oddset på over 3,5 kort kan fås til, 2,35 hos Bwin til dem der ønsker lidt ekstra. Personligt har jeg også lagt lidt på den. 

Som sagt forventer jeg et Leicester hold der kommer brusene fra starten af og sætter sig på spillet. Det gjorde de ved omvendte opgør hvor de i 1.halvleg slet ikke lod Wolves få et skud på mål (Dendoncker trak også et kort i 1. Halvleg).

Jeg forventer, at Wolves stiller sig dybt og afventende på omstillinger og slår til på de rigtige tidspunkt. Wolves har masser af fart i deres omstillingsspil og kan godt få sat Leicester på prøve. 

Hjemmeholdet forventer jeg ligesom The Guardian & The Hard Tackle i en 4-2-3-1. 
Patricio - Semedo - Boly - Coady - Kilman - Moutinho - Neves - Traore - Podence - Neto - Willian Jose. 

Holdet må undvære: Ait Nouri - Jimenez - Jonny - Marcal også er Saiss forsat tvivlsom. 

Udeholdet forventer jeg også i en 4-2-3-1 formation som de øverst nævnte sider også gør.
Schmeichel - Ricardo - Pereira - Evans - Soyuncu - Justin - Tielemans - Choudhury - Perez - Maddison - Barnes - Iheanacho.

Holdet må undværeCastagne - Fofana - Morgan - Praet også er Ndidi tvivlsom. 

Kilder

Whoscored.com - Betxpert.com - Theguardian.com - Thehardtackle.com - wolves.co.uk - lcfc.com - oddsportal.com 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback