18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolfsburg - Borussia Dortmund: Begge hold scorer: Nej

Match center
23. maj 2020 kl. 15:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Volkswagen Arena    Daniel Siebert
23. maj. 2020 kl. 09:52 (Opdateret 23. maj. 2020 kl. 17:25) 23/05
101
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance: 50%
Betvalue: 125,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-2
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Med tomme tribuner og ansigtsmasker vendte Bundesligaen i sidste weekend tilbage, og denne lørdag er der fuldt fokus på eftermiddagens kamp mellem hjemmeholdet Wolfsburg, og titelaspiranterne fra Dortmund. 

Dortmund kom flyvende fra start i sidste runde, da Bundesligaen genåbnede, med en 4-0-sejr over ærkerivalerne fra Schalke, mens Wolfsburg lidt heldigt fik en sejr med hjem fra Augsburg, efter en overtidsscoring af Daniel Ginzcek. 

Til dagens kamp har jeg kig på et spil, som jeg synes holder stor værdi, hvis vi kigger på holdenes form i sidste runde, samt tager de historiske briller på, og kigger på lidt statistik: 

Det taler for spillet: 

- Vi skal tilbage til d. 20. september 2015 for sidst at finde en kamp, hvor Wolfsburg har formået at score mod Dortmund. Lige lidt hjalp det dog, da Dortmund tog hjem til Ruhr-distriktet med en sejr på hele 5-1. 

- De sidste 10 møder mellem klubberne giver en målscore på 24-6 i Dortmunds favør. Kigger vi på de sidste seks kampe hedder målscoren 12-0. 

- Dortmund har lavet 72 mål i 26 Bundesliga-kampe. Det giver et snit på 2,7 mål pr. kamp. Til sammenligning har Wolfsburg blot lavet 36 mål i samme antal kampe, hvilket giver et snit på 1,3 mål pr. kamp. 

- På hjemmebane har Wolfsburg blot scoret 16 mål i 13 kampe. Det giver et snit på 1,2 mål pr. kamp. 

- Dortmund så solide ud i defensiven mod Schalke, og har én flyvende normand på toppen, som scorer mål når det passer ham. Derudover har Dortmund generelt flere strenge at spille på end Wolfsburg, og med mulighed for fem udskiftninger har Lucien Favre større mulighed for, at ændre på slagets gang undervejs. 

- Der er midtugerunde i Bundesligaen, og her står Dortmund overfor forårssæsonens største kamp, når Bayern München kommer på besøg. Derfor forudser jeg, at Dortmund sparer lidt på kræfterne offensivt, hvis de kommer planmæssigt foran. Dette kan være gunstigt for vores spil, da man næppe vil risikere, at smide point i jagten på topholdet Bayern. 

Det taler imod spillet: 

- Selvom der ingen tilskuere er at finde på Wolksvagen Arena, har Wolfsburg stadig en hjemmebanefordel. Dortmund har en rejse i kroppen, og skal trods alt tilbagelægge ca. 300 km, for at komme frem til dagens kamp. 

- Wolfsburgs målstatistik lyder som sagt på 1,2 mål pr. kamp på hjemmebane, men selvom snittet ikke er prangende, så har holdet fra Folkevognsbyen dog kun forladt hjemmebanen tre gange, uden at komme på tavlen. 

- Dortmund buldrer derud af offensivt, hvilket også kan have en effekt i den anden ende af banen, og Dortmunds udebanestatistik lyder på blot tre kampe med clean sheet i 13 kampe. 

Jeg forsøger mig med dette spil til odds 2.50 hos Betfair. Til sammenligning giver Bet365 kun 2.25, og Betfair ligger generelt lige et par procenter over markedet på dette spil. 

Derudover finder jeg også værdi i, at forsøge mig med Dortmund-sejr til 1.80 hos Betfair, samt Dortmund (1-0 EH) til odds 2.90, der er fundet hos både Unibet og NordicBet. 

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback