18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Wigan - Blackburn: (AH: 0,0) 2

Match center
19. november 2011 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
DW Stadium
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-28-35%
Betvalue: 104,65%
Spilbar ned til odds: 2,06
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Der er dømt vaskeægte bundopgør i Premier League, når rækkens nr 19 gæster nr 20 på DW Stadium. Wigan har hjemmebanefordel, men Blackburn har vist stigende formkurve, hvorimod The Latics har været ualmindeligt dårlige de sidste par måneder. Faktisk har de ikke fået et point i Premier League siden august (!), hvor de hentede 5 ud af 9 point.

For The Rovers kniber det også med pointene, men de har i den senere tid set langt mere overbevisende ud end lørdagens værter. Blackburn var senest meget tæt på at få uafgjort mod Chelsea, og derudover har de fået point i deres seneste to udebanekampe mod hhv. QPR og Norwich. Ligeledes har de som eneste hold vundet over Newcastle for lidt mere end tre uger siden (godt nok i Carling Cuppen, men begge hold stillede i noget nær stærkeste).

Kampen ser meget lige ud, men værdien ligger i spil på Blackburn (her med asian 0/DNB, dvs med odds 1 ved kryds), der sikkert også er fint tilfredse med at spille på udebane pt., så de ikke skal høre på utilfredse fans.

Wigan

Det er svært ikke at holde af manager Roberto Martinez, der ved sæsonstarten afslog et tilbud fra Aston Villa for at blive i Wigan og gøre sit arbejde færdigt. I Aston Villa ville Martinez kunne have arbejdet med rigtigt gode spillere, hvorimod han i The Latics desværre er nødsaget til at nøjes med mange middelmådige af slagsen. Hans filosofi om at spille offensiv fodbold er ganske ikke lykkedes, for Wigan ligger som ligaens værste hold mht. scorede mål (sølle 7 mål i 11 kampe). Samtidigt har de ladet det tredobbelte gå ind (20 mål), og de har tabt de seneste 9 kampe – heraf 3 i streg på DW Stadium.

Selvtilliden kan altså ikke være helt i top i den nordengelske klub, og det kan Blackburn forhåbentlig udnytte til spillets fordel.

Trupnyt

Forsvarsspiller Antolin Alcaraz (fast/reserve) er ude med karantæne. 

Trup

Al Habsi, Boyce, Caldwell, Figueroa, Watson, Diame, Moses, Gomez, McCarthy, Di Santo, Jones, Stam, Van Aanholt, McArthur, Lopez, Thomas, Sammon, Maloney, Crusat, Gohouri, Rodallega, McCarthy, Pollitt

 

Forventet startopstilling (4-3-3)

Al Habsi

Boyce – Gohouri – Caldwell – Figueroa

Watson – Jones – Diame

Rodallega – Di Santo - Moses

Blackburn

The Rovers har vundet 6 ud af de seneste 10 opgør mod The Latics, og manager Kean, der er en yderst presset mand, har hårdt brug for nummer 7. Holdet kan dog ikke klandres for ikke at have været tæt på, og heldet har ganske enkelt ikke være med den tidligere mesterklub. Særligt mod både Tottenham og Chelsea på Ewood Park var Blackburn uheldige (eller manglede i hvert fald held), og på den lange bane må man gå ud fra, at tingene begynder at vende lidt til mandskabets fordel.

Kigger man på truppen, bør man umiddelbart heller ikke frygte nedrykning. Der er en solid erfaring i de bagerste rækker, hvor Robinson, Samba og Givet har masser år i Premier League, mens midtbanen har hurtighed og målfarlighed i Gamst Pedersen og Ruben Rochina. Angrebet med Formica, Yakubu og særligt Hoilett er også interessant, og de tre spilere har sammenlagt scoret 7 af holdets 13 mål.

Trupnyt

Chris Samba (forsvar - fast) er en smule tvivlsom, men Michel Salgado (forsvar - fast/reserve) og Scott Dann (forsvar - fast) er tilbage. 

 

Trup

Robinson, Bunn, Lowe, Samba, Dann, Salgado, Givet, Hanley, Olsson, Rochina, Pedersen, Nzonzi, Petrovic, Dunn, Hoilett, Yakubu, Goodwillie, Formica, Roberts, Slew

 

Forventet startopstilling (4-3-3)

Robinson

Lowe/Salgado – Samba – Givet/Dann – Olsson

Rochina – N’Zonzi – Gamst Pedersen

Formica – Yakubu – Hoilett 


  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback