18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Sheffield United: (AH: -0,5) 1

Match center
15. februar 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Simon Hooper
11. feb. 2021 kl. 17:47 (Opdateret 15. feb. 2021 kl. 20:57) 11/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (11)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 58-0-42%
Betvalue: 102,66%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Ovenpå den hårde kamp mod Man Utd kan West Ham stå skadesproblemer. Men det er tvivlsomme skader, så jeg vover pelsen, udnytter oddsstigningen og beroliger mig med, at Sheffield stadig er et hold i problmer.
Det taler for
 • Antonio var slet ikke med i truppen mod Man Utd. Selvom det var en stor kamp, så er Moyes også bevidst om, at han ikke kan drive rovdrift på de 30-årige ben, der har været igennem et hårdt program ovenpå hans længerevarende skade. Der er ingen melding om, hvad præcis der er med Antonio, men efter Fulham kampen sagde Moyes, at Atonio nok var udmattet. Ergo en god uges pause og Antonio er klar igen!
 • I forsvaret blev Ogbonna skadet og så kom og gik Diop. De to er tvivlsomme, men det interessante er, at Balbuena var tilbage på bænken. En god håndfuld dage, og så kan han være helt klar. Om ikke andet kan Moyes lave en 3-backkæde: Creswell, Dawson, Coufal.
 • West Ham er i hopla for tiden, selvom det blev lidt tandløst mod Fulham, der dog forsvarer fantastisk (men er tamme offensivt). Over de sidste 5 kampe er West Ham med +0,53 holdet med den 6. bedste xG-difference. Sheffield med -0,60 xG er nr. 18. Målt på point er West Ham i den fjerde bedste form og Sheffield nr. 13.
 • Sheffield var endda også ret tamme mod Bristol i FA Cup'en, som de slog 1-0. Ja de har slået WBA og Man Utd (freak resultat), men det kører ikke for the Blades - og det er især offensiven det kniber med. Det lover ikke godt mod det meget solide forsvar West Ham kommer med.
 • Sheffields problemer bunder i en håndfuld vigtige fravær. Fraværene har været der i stykke tid og er derfor indarbejdet i oddset. Min pointe er bare, at det bliver ikke bedre før fx O'Connell kommer tilbage.
 • Sheffield er på en delt sidsteplads hvad angår indkasseret mål på dødbolde (9) og hovedstød (9). Det er dårligt match for dem, når West Ham er ligaens bedste på dødbolde (12 mål) og næstbedste på hovedstød (11). I hvad der kan blive en tæt affære, kan West Ham tage sejren via dødbolde.
Hold øje med
 • Stevens og Baldock er på vej tilbage, så måske det lysner
 • Sheffield kæmper røven ud af bukserne og de er besværlige at spille imod. City og Chelsea bøvlede med dem og ja United tabte ligefrem.
 • Hvis Antonio ikke bliver klar er West Ham i problemer. Yamolenko, der er skidt kørende, blev skadet mod United. Unge Odubeko fik chancen, men kunne slet ikke komme ind i kampen og blev taget ud igen i den forlænget spilletid. Så det vil måske være Lingard, Benrahma eller Bowen som 9'er, men ingen af dem, kan skabe plads omkring sig som Antonio eller være målet for West Hams hyppige indlæg.
Oddsmarked

Jeg hopper på den nu, men oddset kan meget vel stige i takt med folk kigger på skadeslisten (som jeg ikke mener er så slem). Men det er et gamble for diverse nyheder kan flytte oddset den ene og anden vej

West Ham 4-2-3-1

Fabianski - Creswell, Balbuena, Dawson, Coufal - Soucek, Rice - Benrahma, Lingard, Bowen - Antonio

Fravær: Masuaku, Yamolenko. Tvivlsom: Antonio, Diop, Balbuena, Ogbonna, Randolph

Sheffield Utd 3-5-2

Ramsdale - Ampadu, Egan, Basham - Bogle, Fleck, Norwood, Lundstram, Lowe - McBurnie, McGoldrick

Fravær: Berge, O'Connell, Robinson. Tvivlsom: Stevens, Baldock

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback