18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Manchester United: 2

Match center
19. september 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Martin Atkinson
13. sep. 2021 kl. 13:59 (Opdateret 19. sep. 2021 kl. 16:55) 13/09
342
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

Ronaldo indtog i sidste runde Old Trafford på ny, og kan han gentage den indsats mod West Ham, så tror jeg Man. Utd. får de 3 point med hjem.

Chance (1-X-2): 20-25-55%
Betvalue: 108,90%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-2
LeoVegas Spil nu hos LeoVegas
Det taler for
 • Man. Utd. har en CL kamp d.14/09 mod Young Boys, og så venter West Ham her d.19/09. En kamp som de brude vinde, hvor West Ham står overfor Din. Zagreb d.16/09 altså blot 3 dage restitution til West Ham, hvorimod Man. Utd. har to dage mere.
 • Offensivt har Man. Utd. rigtig mange strenge at spille på, og med ankomsten af Ronaldo, får de en ny dimension i det offensive spil, hvor de i forvejen er rigtig godt rustet med folk der kan skabe ting på egen hånd.
 • I den defensive afdeling har Man. Utd. også forbedret sig, og Varane ligner også en rigtig god forstærkning til bagkæden.
 • West Ham har Antonio i karantæne til dette opgør, og han er ellers en svær type at håndtere. Sidste måneds spiller er startet forrygende, og han vil blive savnet hos West Ham.
 • Man. Utd. havde sidste sæson godt styr på West Ham, hvor de vandt begge indbyrdes opgør, samt en FA Cup kamp. Så Man. Utd. har gode minder fra kampene mod West Ham.
Hold øje med
 • West Ham er startet denne sæson super fint med 8 point i de første 4 kampe, og med meget offensivt, flot fodbold, hvor West Ham efter de første 4. runder også har PLs tredje højeste xG.
 • Jeg er meget imponeret over West Hams offensiv, hvor de har rigtig meget individuel klasse, hvis West Ham kommer afsted i kontraer og omstillinger, kan de sagtens få scoret mål mod Man. Utd. I kampen mod Newcastle tillod Man. Utd. i hvert fald nogle farlige omstillinger, som jeg tror West Ham er bedre til at straffe en Newcastle var.
 • På dødbolde er West Ham stærke, og her kan de sagtens få chancer mod Man. Utd.
 • Et X er ikke en katastrofe for nogle af holdene, og derfor kan jeg være nervøs for, hvor meget Man. Utd. vil jagte en sejr i slutfasen, hvis det står uafgjort. West Ham ville i min optik, nok stille sig ned og forsvar det ene point mod slutningen, og det kan blive en udfordring for Man. Utd. at åbne et komptakt West Ham mandskab op. Det har Man. Utd haft svært ved før.
Oddsmarked

Oddset på Man. Utd står i de 1.80 de fleste steder, men LeoVegas står med 1,98 som jeg mener er rigtig fornuftigt.

Jeg kunne sagtens forestille mig en underholdende kamp med mange mål, og derfor kunne man også holde øje med linjen 2,5 p.t. mener jeg ikke oddset er så attraktivt, men der er en uge til dette opgør, og det kan rykke sig, så det vil mine øjne også være rettet imod.

Holdene:

West Ham:
Her er Antonio (fast mand) ude med karantæne. Derudover er Masuaku (reserve) ude med en skade. Det giver West Ham mulighed for at stille i stort set stærkeste, dog med undtagelse af Antonio, hvor Vlasic måske kan få en startplads på den baggrund.

Man. Utd:
Her er Dean Henderson (fast mand) ude og det samme er McT (Fast mand) Tellas (reserve) og Rashford (fast mand) 
Det betyder at Man. Utd. nok vil stille i en 4-2-3-1 meget ala de stilllede med mod Newcastle i sidste runde, hvor bagkæden nok vil være den samme, men hvor der måske vil blive roteret lidt offensivt. 
 

 • Stort spiludvalg
 • Høj tilbagebetaling
 • Lukrative kampagner

Kommentarer

Feedback