18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Bromwich Albion - Fulham: Under 0,5 Mål

Match center
30. januar 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
The Hawthorns    Anthony Taylor
29. jan. 2021 kl. 12:50 (Opdateret 30. jan. 2021 kl. 16:24) 29/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

En rigtig bundkamp venter os i runde 21, hvor Fulham (nr.18) og WBA (nr.19) mødes i en meget afgørende kamp. To af ligaens dårligste offensiver, der står overfor hinanden i en kamp der er vigtigere ikke at tabe, end den er at vinde.

Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Fulham har i bagkæden været utroligt stabile, i min optik, hvor spillere som Joachim Andersen, og Tosin Adarabioyo har fundet sammen i et rigtig fornuftigt makkerskab, som er svære at komme forbi.
 • I Fulham's seneste kampe har de 7 kampe har de haft en xGA på de 1,34 det er meget fonuftigt, når man ser på, at de har mødt Chelsea, Tottenham og Man. Utd. i 3 af kampene.
 • Fulham er gået til pause med 0-0 i 4 ud af deres sneseste 7 PL kampe og jeg ser også et mønster i, at Fulham er påpasselige med at satse i den første halvelg.
 • Denne kamp er så mega vigtig for begge mandskaber, at dens betydning ikke kan understreges nok. Fulham kan komme op og få kontakt med Newcastle, og på den anden side kan WBA blive sendt potentielt 8 point efter deres nærmeste konkurrent i bunden. Det tror jeg afføde en forsigtig start fra begge mandskaber.
 • WBA har under Sam Allardyce vist, at de er det defensive der er i fokus fremfor det offensive, kigger vi på deres xG i de seneste 7 kampe så ligger den på 0,65 i snit. Dertil skal det siges, at de har mødt Liverpool, Man. City, Arsenal og West Ham.
 • WBA kommer lige fra en 5-0 lussing mod Man. City, så man kunne godt forestille sig, at de lige skal revanchere noget rent defensivt, og derfor vil være mere fokuseret på ikke at lukke mål ind de første 45 min. i modsætning til kampen i sidste runde, hvor de lukkede 4 ind.
Hold øje med
 • WBA har en fordel i dødboldene, hvor de faktisk er ret skarpe, og både på hjørnespark og frispark, kan de imod Fulham få nogle gode muligheder i min optik.
 • Fulham er bedre kørende end WBA, og skulle jeg pege på en vinder ville det være dem. De har et godt taktisk fundament, og vil helt sikkert tage fat i kuglen, imodsætning til WBA som er det hold der har bolden mindst i PL.
 • Fulham og WBA har gode offensive folk, der kan score kasser, hvilket vil ødelægge dette bet, og her tænker jeg faktisk på begge hold, som har nogle gode individualister hos WBA er der Periera og hos Fulham er der folk som Lookman, og Reid der sagtens kan drille modstandernes forsvar.
Oddsmarked

Oddset på under 0,5 i første halvleg står i odds 2,70 og har ikke rykket sig meget, hverken op eller ned, de fleste andre bettingsider, der står oddset i de 2,60.

Det bliver en tæt kamp, i min optik, men krydset er nede i d 3.20 de fleste steder, og det er ikke spilbart i min optik, men kunne sagtens blive udfaldet. 
Jeg har i hvert fald lagt et lille bet på en 0-0'er.

Holdene:

Fulham:
Her er Kongolo og Cairney ude (begge er faste/reserver, men har været ude det meste af sæsonnen) 

Det giver et Fulham hold, som kommer til at stille i en 3-5-2 hvor det ofte ser ud som en 5-4-1.
Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Tete, Loftus-Cheek, Reed, Anguissa, Robinson; Cavaleiro, Lookman

WBA:
Her er Dingana (fast strarter) og Townsend (reserve) ude med småskader, og jeg regner ikke med de er med i truppen.

Det eftterlader et WBA hold der højst sandsyneligt stiller op i en 4-4-1-1 som nok ogås kommer til at ligne en 4-5-1 når de er presset.
Johnstone; Furlong, Ajayi, Bartley, Gibbs; Gallagher, Sawyers; Snodgrass, Pereira, Phillips; Grant

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback