18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VfB Stuttgart - Hamburger SV: Stuttgart Win to Nil

Match center
23. september 2011 kl. 20:40 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Mercedes-Benz Arena
22. sep. 2011 kl. 19:49 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 22/09
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 33%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Stuttgart har hentet to sejre i træk og begynder nu at kunne blande sig i toppen hvor man hører til. Holdet havde en periode med lidt pointtab, men præsterede egentlig fint, så det er helt naturligt at pointene nu tikker ind på kontoen.

Holdets store fordel er defensiven der virkelig er kommet godt igang og i Sven Ulreich har man én af ligaens mest talentfulde målmænd. På eget græs har holdet kun lukket ét mål ind og ellers holdt nullet mod både Schalke 04 og Hannover 96.

HSV's krisehistorie vil ingen ende tage. I weekenden tabte man hjemme til Gladbach og Frank Arnesen har nu fyret Michael Oenning. I øjeblikket søger man efter en afløser, men til denne kamp bliver det andenholdstræner Cardoso der sidder i sædet.

En "ny-træner-effekt" er ikke utænkeligt, men problemerne i HSV strækker sig længere end blot på trænerposten og løsningen skal findes på den lange bane.

Til denne kamp bliver der rokeret i både forsvar og i offensiven (Mancienne og Guerrero mangler - og 2. holdsspiller får debut) og man må derfor se langt efter den kontinuitet holdet mangler.

At gæste et Stuttgart-hold i form er ikke just et ønskescenarie for et HSV-hold der leder efter en vej ud af krisen (og blot har nettet én gang på fremmed græs), og i 3,25 på at Stuttgart vinder og holder nullet mener jeg, at fundet et fint spil.

888sport er under alle omstændigheder en smule over markedet (bet365 giver 2,88 for samme spil, Unibet 2,85 og Ladbrokes 2,75).

Find spillet her: Bundesliga > Stuttgart- Hamburg > Team Specials > Stuttgart to win to nil

CV 1X2: 63-22-15

STUTTGART hentede sæsonens tredje sejr - og den anden i streg - da man sidste weekend vandt 1-2 ude over Freiburg. Martin Harnik scorede holdets to mål (ét i hver halvleg), men da Freiburgs Papiss Cissé scorede seks minutter før tid, blev afslutningen af kampen unødvendigt spændende.

Stuttgart havde kontrolleret det meste, men Freiburg formåede dog at teste keeper Sven Ulreich flere gange. Den unge keeper skal have kredit for sin præstation og sammen med forsvaret råder Stuttgart over en ret solid defensiv.

I tre hjemmekampe er der kun gået ét mål ind på holdet (man tabte 0-1 til Leverkusen, men har vundet 3-0 over Schalke og Hannover 96).

Holdets akilleshæl er angrebet, hvor Cacau ofte står alene med for meget ansvar, men den resterende del af offensiven har i de seneste kampe hjulpet godt til. 

I HSV erkendte Frank Arnesen endelig, at Michael Oenning ikke var den rette mand til at lede holdet. Klubben har lidt fem nederlag i seks kampe (uafgjort mod Hertha Berlin) og har en miserabel målscore på 6-17. Af de seneste fire kampe har man kun scoret i én, men her nettede man til gengæld også tre gange hjemme mod FC Köln.

På udebane har holdet tabt samtlige tre kampe (Dortmund, Bayern & Werder) med samlede cifre på 1-10.

I øjeblikket drejer alt i HSV sig om hvem der skal være den næste træner. Både Olsen og Laudrup har været inde i billedet, men indtil videre er der ikke fundet en løsnings fra Arnesens side, og det betyder, at Rodolfo Cardoso fra 2. holdet tager over. Det bliver dog kun midlertidigt da Cardoso ikke har licens og der derfor skal søges dispensation.

Det er muligt, at der kommer en form for opløftning over at Oenning er væk, men det er ikke sikkert vi ser det allerede i første kamp. Oenning rokerede vanvittigt meget rundt i både formation og spillertrup og holdet har derfor ikke nået at opnå konsistens eller fundet den røde tråd.

TRUPNYT

Stuttgart kan stille i stærkeste opstilling:

Ulreich - Boulahrouz, Tasci, Maza, Molinaro - Kvist, Kuzmanovic - Harnik, Gentner, Okazaki - Cacau

Cardoso fortsætter med at rokere rundt (nye ideer skal der da også til) og pønser på overraskende at give debut til den ukendte Zhi Gin Lam, som han kender fra andetholdet. Skal man stole på dagens sidste træning (og det plejer at være en god indikator), skiftes der ud på hele den offensive midt, hvor Jarolim, Skjelbred og Jansen bænkes.

I forsvaret er Mancienne skadet og Heiko Westermann må agere stand-in på højreback, mens Bruma overtager pladsen i midterforsvaret. 

Guerrero er stadig skadet, hvilket betyder Petric alene i angrebet.

Drobny - Westermann, Bruma, Rajkovic, Aogo - Rincón, Tesche - Lam, Son, Töre - Petric.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback