18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
18. oktober 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Vejle Stadion    Mikkel Redder
13. okt. 2020 kl. 15:42 (Opdateret 18. okt. 2020 kl. 15:51) 13/10
452
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

Vejle skal fortsætte den gode form ovenpå en rigtig flot sæsonstart. I bestræbelserne på at at fortsætte denne form står Lyngby i vejen, som ikke har været ligeså imponerende.

Chance (1-X-2): 55-25-20%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 3-2
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Det taler for
 • Vejle går ind til dette opgør med 3 sejre over deres seneste 4 kampe, og ligner i min optik, ikke et typisk oprykkerhold. Vejle har gjort rigtig god figur i alle deres kampe, og kigger man på xGF og xGA har Vejle set rigtig fornuftige ud. Deres kampe er endt med VB 1,24-0,18 OB - VB 1,63-0,68 FCK - VB 2,72-0,65 SE - VB 0,46-1,97 AGF.
 • Vejle har rigtig mange offensive strenge at spille på, og på trods af store bud på Faghir og Amundsen stod man imod, og ligner et styrket hold efter dette transfervindue.
 • Vejle har en rigtig god organisation i holdet, og ligger ret hold på flere parameter, som er interessante i min optik. Heriblandt skud, vundet dueller langs jorden, luftdueller vundet, succesfulde afleveringer på modstanderens banehalvdel og chancer skabt. I alle de her aspekter ligger Vejle i top 5, og oftest i top 4.
 • Lyngby har ikke været prangende i år, og jeg har dem også som favoritter til at ryge ned sammen med Horsens. Kigger man på opstarten har Lyngby skabt færrest chancer af alle hold, og har derfor også en utrolig lav xGF på 0,9.
 • Lyngby havde en rigtig skidt afslutning på sidste sæson, hvor de fik 1 sejer ud af de sidste 10 kampe, og de dårlige resultater har de taget med ind i denne sæson, og man ser ofte at det er svært at bryde en så negativ form som Lyngby er inde i. Spillet har i min optik heller ikke indikeret at der er bedring i sigte.
 • Lyngby gik videre i pokalen efter forlænget spilletid mod Brønshøj. Kampen endte 4-4 mod et Brønshøj hold der blot har fået 1 sejer i denne sæson. Man kan sige, det er bare pokalturneringen, men ikke desto mindre så vidner det om et hold, som ikke helt har fundet melodien endnu. Vejle vandt 3-0 Hobro i samme runde.
 • Vejle har scoret deres mål på mange forskellige måder, og virker som et hold der har mange facetter i spillet. På dødbolde har de nogle høje folk i bagkæden der er gode med låget, og offensivt har de også høj kvalitet hvilket man kunne se i kampene mod FCK, SønderjyskE og Vejle. Så jeg syntes at Vejle er farlige på mange parameter, og defensivt har de også et rigtig stærkt fundament.
Hold øje med
 • Lyngby fik gang i Emil Nielsen i pokalen, hvor han blev matchvinder og scorede 2. Jeg kunne godt være nervøs for at han gik ind til dette opgør med fornyet selvtillid, og selvom hans stats ikke er gode i Lyngby, så har han tidligere i sin karriere vist sig at ramme nogle gode målstimer.
 • Vejle er et oprykker hold, og de har det med at svinge i præstationerne, og går de ind til dette opgør med for høje tanker om sig selv, så er Lyngby ikke et dårligere hold, end de sagtens kan drille Vejle.
 • Overpræstere Vejle, noget ift. xGF og deres faktiske scorede mål kunne indikere det. De har scoret 9 mål på 4 kampe, men deres xGF er på 4,5. Vejle kan heller ikke fortsætte med at scorer mål som de har gjort hidtil, og hvordan reagere Vejle imodgang er interessant at se. De gjorde det flot mod FCK og AGF, men at komme bagud med 2, er sjældent en fordel.

Holdene:

Lyngby har være aktive på transfermarkedet de seneste dage, hvor man har sendt Kasper Jørgensen til norske Aalesund, og den anden vej har man lejet Gammelby i Brøndby, jeg tænker det er tidligt at starte med ham, eftersom han ingen kamptræning har haft i Brøndby. 
Derudover har man solgt Frederik Winther og lejet ham for resten af sæsonen. 

Lyngby har også været en del i medierne efter Andre Riel karantænen, og han er ikke med de næste 5 kampe for Lyngby, men jeg ser det ikke som nogen svækkelse for Lyngby. 

Ift. Startopstillingen for Lyngby tror jeg det kommer til at ligne meget den de sluttede med mod SønderjyskE 

Vejle har mange muligheder ift. startopstillingen. Diego Montiel spillede sig tættere på start 11'eren efter han scorede 2 mål i pokalkampen mod Hobro, men jeg tænker at de vil stille op i stort set samme formation som de har gjort i deres seneste kampe, hvor der kan være tvivl om Dwamena starter eller Faghir, eller i det hele taget hvordan de forreste folk bliver placeret. 

Kilder

twitter 

vejle+lyngby hjemmeside 

resultat.dk 

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback