18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Southampton: Flest hjørnespark Southampton

Match center
21. april 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    David Coote
21. apr. 2021 kl. 17:20 (Opdateret 21. apr. 2021 kl. 20:54) 21/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

Tottenham tager hjemme imod Southampton i denne runde 31, en kamp hvor jeg har kigget på de offensive udfordringer Tottenham har, deres nuværende form, og Southamptons måde at skabe chancer.

Chance: 35%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
  • Dødbolde er noget Southampton gerne vil have, og også søger, de har scoret 12 mål på dødbolde, hvilket er det 3.højeste i PL, og jeg tror også at de imod Tottenham vil gå efter at få nogle dødbolde, hvor de har gode header og en Ward-Prowse der kan slå nogle fremragende hjørne- og frispark.
  • Offensivt har Tottenham Kane ude, og det kan blive ret afgørende for deres offensiv, han er omdrejningspunktet, og ham som alt går igennem, og uden ham, tror jeg de får svært ved at sætte det samme spil sammen. Yderemere er Kane god i boksen, hvorfor man kan spille med indlæg i Tottenham, og med Son i boksen i dette opgør, tror jeg man vil spille mere på dybeafleveringer.
  • Southampton har mange offensive strenge at spille på, med Ings, Adams, Minamino og Armstrong, som kan skabe chancer og hjørnespark, og derudover er Ward-Prowse god med skud fra distancen, så jeg tror på at de nok skal være farlige oppe foran.
  • På hjørnesparks statistikkerne er Southampton bedre end Tottenham. Southampton får i snit 4.6 pr. kamp og tillader 5, hvorimod Tottenham i snit får 4.1 pr. kamp og tillader 5.2, og kigger man deres kampe igennem så har Southampton fået flest hjørnespark i 12 ud af 31 kampe Tottenham har fået flest i 11 ud af 32 kampe.
Hold øje med
  • Motivationen må være størst hos Tottenham, som kan spille efter top 4, hvorimod Southampton har udspillet deres rolle i denne sæson, og det kan betyde at Tottenham vil angribe i højere grad en Southampton vil.
  • Southampton røg ud af FA cuppen mod Leicester i weekenden, og det kan have sat sig på moralen hos Southampton spillerne, som nu ikke har meget at spille for, og måske også er lidt ramt efter at gå glip af en FA Cup finale.
  • Tottenham har masser kvalitet oppe foran, og hvis de vælger at stille med Vinicius oppe foran, så har de også en mand kan spille indlæg efter, og det ville kunne give hjørnespark.
  • De seneste 5 PL kampe, er det kun lykkedes Southampton at få flere hjørnespark end deres modstandere i et af opgørerne.
Oddsmarked

Fønix har et spil på Tottenham sejr, i dette opgør, og som oddset har udviklet sig, synes jeg også det er et spændende spil, som kan fås til odds 2,05 hos comeon!

Dette spil går på Southampton får flest hjørnespark, og kan fåes til odds 2,75 hos bet365. 
Jeg har valgt at gå på at Southampton får flest hjørnespark, men man kan også tage en gardering på +0.5 til odds 2,1 hos bet365. 

Holdene:

Tottenham:
Her er Kane (fast mand 30 kampe 21 mål) ude og det samme er Doherty (fast/reserve 15 kampe) og Davies (fast/reserve 20 kampe).

Med den nye manager er det usikkert hvordan Tottenham vil starte op, men jeg en idé om følgende start 11'er i en 4-2-3-1.
Lloris; Tanganga, Alderweireld, Sanchez, Reguilon; Hojbjerg, Winks; Bale, Ali, Lucas; Son

Southampton:
Her er Romeu ude (fast mand 20 kampe 1 mål), men derudover har de ingen mangler og de kan stille i en 4-4-2 med følgende start 11'er. 

Forster; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Minamino, Diallo, Ward-Prowse, Armstrong; Ings, Adams

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback