Annonce

Swansea - Manchester United: X eller Swansea-sejr med 1 mål

Match center
6. november 2016 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Liberty Stadium    Neil Swarbrick
2. maj. 2018 kl. 16:17 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 42%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Sårede Manchester United møder formsvage Swansea. Udeholdet har lav selvtillid for tiden, og selvom de er favoritter og har et meget bedre hold, kan hjemmeholdet måske blive tilstrækkeligt motiveret til at give sig 100% for en sejr imod storklubben.

Derfor skal du spille den: 

  • Manchester United's selvtilld er meget skrøbelig for tiden, og de har svært ved modgang. 
  • United er ikke mere ligaens bedste mandskab, men det er stadig Englands største klub, og det plejer at give ekstra motivation for modstanderen.
  • Swansea havde både Liverpool og Arsenal under pres, da de mødte de to mesterskabskandidater. 
  • United's udebaneform er miserabel for tiden (måske det skyldes den skrøbelige selvtillid?); kun 3 gange har de sejret på fremmed græs i år. 
  • Flere vigtige United-spillere er tvivlsomme - heriblandt Chris Smalling og Paul Pogba. Desuden har den vigtige Ander Herrera karantæne.
  • Jose Mourinho har ligesom Ander Herrera karantæne, så den karismatiske anfører kan ikke hjælpe holdet fra sidelinjen. 
  • The Swans har vundet de seneste to opgør imod United på Liberty Stadium - begge gange smalt med 2-1. 

Det skal du være opmærksom på: 

  • Mourinho's tropper skaber faktisk en hulens masse chancer i årests PL (3. bedst af alle), og målene må komme før eller siden.
  • Swansea's formkurve er rystende ringe (ingen sejre i 9 opgør, hvoraf 7 af disse har været nederlag).
  • United har indtil flere individualister, der kan afgøre kampen alene, så selvom holdet ikke fungerer, kan enkelte spillere gøre forskellen. 
  • Inden for de sidste 2 uger er United mere eller mindre kollapset to gange (først imod Chelsea og siden imod Fenerbahce) - mon det sker igen? 

Argumenter i kursiv: De områder, jeg mener, markedet/oddssætterne især undervurderer.

Chancevurdering:

1-X-2: 20-27-53 (hvoraf 15% er Swansea-sejr med 1 mål)


Odds:

Hvordan man får oddset: Det effektive odds ved 888Sport eller Unibet fås ved at sætte 64% af indsatsen på X til odds 3,9 og de resterende 36% på X til odds 7 ved "starts 0-1". Det sidstnævnte spil kan findes på følgende måde: Swansea - Man Utd --> "3-Way Handicap" --> "starts 0-1"

Hvis odds ændrer sig: http://www.betxpert.com/odds-tools/halvgardering

Alternative bookmakere: Nordicbet har odds 3,75 på X og 6,3 på Swansea til at vinde med 1 mål. 

Markedsoverblik og -bevægelse: X'et er faldet en smule - fra odds 4 til 3,9, men til gengæld er Swansea til at vinde med 1 mål steget fra ca. 6,7 til 7. 

Trupnyt: 

Hjemmeholdet er uden Jefferson Montero (kant - reserve) og Nathan Dyer (kant - reserve). Kyle Naughton (back - fast) er tvivlsom, men forventes klar.

Udeholdet må undvære Eric Bailly (midterforsvar - fast, men har været ude i nogle uger), Antonio Valencia (back - fast, men har været ude i en uges tid) og Ander Herrera (midtbane - fast, men har karantæne). Chris Smalling (centerforsvar - fast, men har været ude i et par uger), Paul Pogba (midtbane - fast, men blev skadet i torsdags) og Phil Jones (midterforsvar - reserve). 

(Kilder: Whoscored.com og holdnyt.dk)

Forventede startopstillinger:

Swansea (4-2-3-1)

Fabianski

Naughton/Rangel - Hoorn - Mawson - Kingsley

Fer - Sung-Yueng

Barrow - Sigurdsson - Rougledge

Llorente

Manchester United (4-3-3)

Dea Gea

Darmian - Smalling - Blind/Rojo - Shaw

Carrick

Mata - Pogba/Fellaini

Rashford - Ibrahimovic - Martial

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback