18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sunderland - Newcastle: Under 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
21. oktober 2012 kl. 14:30 - Fodbold, England - Premier League
Stadium of Light
12. okt. 2012 kl. 13:20 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 12/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 102,66%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
Der er dømt mini-derby på Stadium of Light, når Sunderland tager imod Newcastle. De to nordøst-engelske lokalrivaler har typisk nogle drabelige opgør, og på det seneste har det også været nogle målfattige nogle af slagsen. Ja, faktisk er de seneste 3 kampe gået under 2,5 mål, og 6 af de seneste 8 har haft samme mønster.

Ser man bort fra statistikken, er der også nogle tydelige tendenser, der gør, at the Tyne-Wear derby formentlig igen bliver målfattig. Hjemmeholdet har i gennemsnit haft sølle 2(!) skud på mål/kamp i dette års Premier League (kun lidt over 1 skud på mål/kamp på hjemmebane), og kun fordi Steven Fletcher har været ualmindelig giftig (5 mål på 5 forsøg), er det blevet til 5 mål. Det er den ringeste målhøst i Premier League (sammen med Norwich)! Der er typisk en sammenhæng mellem antallet af chancer skabt og antal af mål, og problemet for The Black Cats er ganske enkelt, at de ikke skaber chancer.

Udeholdet har haft lidt nemmere ved at skabe chancer, men også de er ualmindeligt meget afhængige af deres spidsangriber, Demba Ba, til at score (den farlige angriber er ligatopscorer med 6 mål). Kun lidt over 1 mål/kamp er det blevet til for The Magpies, og kun 3 skud på mål/kamp.

Jeg forventer en hård kamp med mange midtbanedueller, og hvor begge mandskaber får vanskeligt ved at komme til fadet.

Betsafe er ude med godkendte 1,77, og jeg tror, at spillet går hjem ca. 4 ud af 7 gange.

Sunderland

Hjemmeholdet har ikke vundet i 13 af deres seneste 14 kampe, og den vigtigste årsag til dette er et håbløst angreb. Alene det, at Steven Fletcher er eneste målscorer for holdet i årets Premier League, siger det hele, men heldigvis kan holdet samtidigt bryste sig af en fin defensiv. Der er blevet scoret under 2,5 mål/kamp i 5 af de seneste 6 kampe på Stadium of Light.

The Tyne-Wear derby er traditionelt en ufattelig hård kamp, hvilket 35 gule og 4 røde kort i de sidste 6 indbyrdes opgør vidner om. Typisk er det også sådan, at hårde kampe betyder få mål, og man kan for spillet håbe, at denne tendens fortsætter søndag eftermiddag.

Trupnyt

Lee Cattermole (midtbane – fast) er ude med karantæne, mens Phil Bardsley (back – fast), Wes Brown (forsvar – fast) samt James McLean (kant – reserve) alle er meget tvivlsomme og spås få chancer til at blive klar.

Trup

Mignolet, Westwood, Bardsley, O’Shea, Kilgallon, Cuellar, Rose, Egan, Gardner, Colback, McClean, Larsson, Sessegnon, Meyler, Saha, Fletcher, Campbell, Wickham, Ji.

Forventet startopstilling (4-4-1-1)

Mignolet

Gardner – Cuellar – O’Shea – Rose

Johnson – Larsson – Vaughan – Colback

Sessegnon

Fletcher

Newcastle

The Magpies har statistikken med sig, for de har nemlig ikke tabt til The Black Cats i 14 af de seneste 15 møder de to klubber imellem. Derudover ser de ud til at kunne stille i mere eller mindre stærkeste defensive opstilling (de bagerste fem plus Tiote), så Sunderlands svage offensiv får det formentlig svært.

Til gengæld har Newcastle selv problemet med offensiven, hvor det kun er Demba Ba, der for alvor har fået gang i sluserne. Cisse har været en skygge af sig selv, og derfor kan der opstå en mulighed for Shola Ameobi, der har gjort det ok på det seneste.

Trupnyt

Der er tvivl om Tim Krul (målmand – fast), Fabricio Coloccini (midterforsvar – fast) samt Steven Taylor (midterforsvar – fast), men de forventes at blive klar. Til gengæld er Dan Gosling (midtbane – reserve), Haris Vuckic (angreb – reserve), Ryan Taylor (forsvar – reserve) samt Robert Elliot (reserve) ude med skader.

Trup

Krul, Harper, Simpson, Tavernier, Ferguson, Coloccini, S Taylor, Perch, Williamson, Santon, Tiote, Cabaye, Gutierrez, Ben Arfa, Anita, Bigirimana, Marveaux, Obertan, Vuckic, Abeid, Amalfitano, Sammy Ameobi, Ba, Cisse, Shola Ameobi, Campbell.

Forventet startopstilling (4-4-2)

Krul

Simpson – Coloccini – Taylor – Santon

Arfa – Cabaye – Tiote – Gutierrez

Amaobi/Cisse – Ba  

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback